2777
2789
عنوان

جواب این پسربایدچی میدادم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 101 پست

اولا ک فازت چیه خودت گفتی کسی نفهمه ممکنه بگن عقد کن اونم حتما خاسته ب حرف تو گوش کنه بعدشم اگ واقعا قصدش جدی باشه و ترو بهاد نگران فهمیدن کسی نیس حالا چ اسمت و بگن چ نگن احتمالا ی نفر توی اون حمع بوده ک اون ی نفر نباید میفهمیده حالا کی بوده رو نمیدونم هرکی بوده باعث این رفتار شده چون خانوادش اول اخرش میفهمن و اگ واقعا قصدش جدیه نباید اینقدر حساس بشه حتما دلیلشو جویا شو چون بنظرم چیز مهمیه 

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا ک فازت چیه خودت گفتی کسی نفهمه ممکنه بگن عقد کن اونم حتما خاسته ب حرف تو گوش کنه بعدشم اگ واقعا ...

گفت داییم اینا بودن بچشون جلوشون اسمت خوند زندایی میگفت کیه ونباید میزنگیدی و

گفت داییم اینا بودن بچشون جلوشون اسمت خوند زندایی میگفت کیه ونباید میزنگیدی و...

هرکی میخاست باشه خودتو قانع نکن اگ اون اقا قصدش جدی باشه و شمارو بخاد نباید بترسه از چیزی من پسر خالم ی دخترو میخاد باعم دوستن خاجه حافظ شیرازیم اسمشو میدونه با اینکه اصلا میگه ممکنه بهم نرسیم ولی چون دوسش داره پاش مونده و ترسیم نداره 

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍

عشقم هم اسممو نوشته هم عکسمو گذاشته 

یسری زنگ زدم مادرش دیده بودمن دوروز ناراحت بودم ک چرا نصف شب زنگ زدم مادرش دیده

اماعشقم گفت ک چرابایدناراحت باشی فدای سرت که دیدن.بهترررر بیشترباهات اشنامیشن

بیشتر بشناسش و براش غیرقابل دسترس باش بعد تصمیم بگیر

غیر قابل دسترس بودن یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدین 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

اسی چرا هی میخندی.بلاکش کن تا چن روز ببین عکسالعملش چیه.هر چن بعید میدونم تحمل کنی

چون حالم گرفتس استرسم دارم 

بلاک ک ن ولی واتساپم پاک کردم ک پیام اگه بده تیک نخوره ببینم چه میکنه

خوش بحالت 😍توهم میخوایش؟؟

نه🥺🥺صد بار جواب رد دادم باز اومده..مامانش هم چون می‌دونه فقط منو میخاد و کس دیگه ای رو حاظر نیست بگیره اومد و باهام حرف زد ..هنوزم موندم توش ..چون تحصیلات نداره و یکم با قیافش مشکل داشتم گفتم ن ..خوشم میاد ازشا ولی عاشقش نیستم!

بنظر من یا این اقا نمیگم دوست تداره نمیخادت چرا میخاد ولی ممکنه دو دل باشه با خودش میگه کسی نفهمه ک اگ نشد اسم شما کنارش نباشه و موقعیت هاش حفظ بشه کاری ک اکثر ما دخترا میکنیم چون دلیل نداشته وقتی مطمعنه شما همسرش میشی بخاد بترسه یا اصلا سر این موضوع باشما حرف بزنه ک شبا زنگ بزن یا نزن دلیل نداره منم با شوهرم دوست بودم ولی هرحا هر وقت دلم میخاست زنگ میزدم حرعتم نداشت حواب نده حتی تو مهمونی خانوادگی اگرم جز جونم عزیزم چیزی دیگ میگفت دمارشو در میاورد ک منو مسخره خودت کردی واسه همین بعد عقد همه فامیلشون میشناختنم مهمم نبود برام بشناسن وقتی میدونستم میخادم و پام وایساده دیگ مهم نبود 

عشقم هم اسممو نوشته هم عکسمو گذاشته  یسری زنگ زدم مادرش دیده بودمن دوروز ناراحت بودم ک چرا نصف ...

شایدم خانوادش از اینا هست ک مشکلی با دوس دختر نداره و باهاش پایه هستن ..خیلی خیالتو راحت نکن بعضی مادرا پسرشون شیش تا رل داره اوکی هسن باهاش