2777
2789
عنوان

جواب این پسربایدچی میدادم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه🥺🥺صد بار جواب رد دادم باز اومده..مامانش هم چون می‌دونه فقط منو میخاد و کس دیگه ای رو حاظر نیست ب ...

تحربه ثابت کرده مردی ک تورو دوست داره خوشبخت ترت میکنه از مردی ک تو اونو دوس داری همیشه مرد باید عاشق تر باشه دختر خاله من یکی میخاستش بخاطر تحصیلات جواب رد داد براش میمرد بپسرهدرفت با یکی ک خودش میخاستش الان چون اون عاشقشه تقریبا تحمل میکنهدخیلی چیزارو هزار بارم پشیمونه میگه محبتی ک اون قبلی داشت این زیاد نداره کارایی ک اون حاظر بود بخاطرم بکنه خیلی بهتر بود چون وقتی عاشقت باشه حاظره هر کار کنه تا خوشحال باشی تا یکار کنه ب چشمت بیاد و ترو عاشق کنه ولی کسی ک تو بخایش مطمعنه از حست واسه همین زیاد تلاش نمیکنه برات

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
تحربه ثابت کرده مردی ک تورو دوست داره خوشبخت ترت میکنه از مردی ک تو اونو دوس داری همیشه مرد باید عاش ...

آره قبول دارم...اما بهش گفتم درستو بخون گفت الان شرایطشو ندارم 😕دوس داره همین جوری ک هست دوسش داشته باشم و اینکه یه کوچولو قیافش تو دلم نیست موقعیت های بهتر هست ..بنظرت چ کنم

آره قبول دارم...اما بهش گفتم درستو بخون گفت الان شرایطشو ندارم 😕دوس داره همین جوری ک هست دوسش داشته ...

اگ موقعیت بهتر داری ک خوب روی اونام فکر کن ولی اگ واقعا عاشقته حاظره هرکار برات بکنه بنظرم اوکیه چون اخلاق خوب بد ب تحصیلات نیست خیلی مهندس و دکتر داریم ک شعور ندارن من خودمم شوهرم تحصیلات نداره ولی شغل پر درامد داره صد نفر جلوش خم میشن تهش میگن مهندس بهش شعور شخصیت تو ذاتت باید باشه به درس نیست حالا بازم بنظرم اخلاق دست دل بازی محبت احترامی ک میزاره سطح در امدش و سرمایه اش زیبایی ی مرد پولشه بنظرم پول داشته باش ببین چ عزتی داری هروقت کسی اومد سمتت ک عاشقت بود حاظر بود هرکاری برات بکنه و ترو خاست و اخلاق شغلش خوب بود از دستش نده چون کسی ک ترو بخاد رو حرفت ن نمیاره با ی قهرت دنیارو میخره ک اشتی کنی ولی کسی ک تو بخایش هرچقدرم خوشگل باشه ته تهش باید تو بدویی دنبالش هی طرفش بری 

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
اگ موقعیت بهتر داری ک خوب روی اونام فکر کن ولی اگ واقعا عاشقته حاظره هرکار برات بکنه بنظرم اوکیه چون ...

حرفات همش درسته ..دوسم داره اما بیشتر از این از دستش نمیاد درآمدش زیاد نیست باباشم پشتش نیست ..آخه من خودم دانشجو هستم میخام ادامه بدم درسمو خانوادم نمی‌خوان شوهرم دیپلم باشه میگن لیاقتت بیشتره..هیجوره نمیشه واقعا عشق به تنهایی کافی نیست 🥺🥺🥺 ایشالاا هم اون هم همه خوشبخت بشن واسه منم دعا کن امسال شوهر کنم راحت شم💔

حرفات همش درسته ..دوسم داره اما بیشتر از این از دستش نمیاد درآمدش زیاد نیست باباشم پشتش نیست ..آخه م ...

انشالله عزیزم