2777
2789
عنوان

جواب این پسربایدچی میدادم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 101 پست
اول اینکه ی مشکلی این وسط هست مطمئنم حتی اگر نباشه یعمی این اقا عصبی ، درسته الان اروم صخبت کرده ولی ...

خب ایراد از خودش بوده ن من بعدم گوشی خواست نذاره دوراز خودش 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجرده  شباهمیشه ازبس پیام میداد ومیزنگید یه امشب ک نبود من نگران شدم زنگ زدم ببینم کجاس ک ا ...

خب پس اون شب چه فرقی با بقیه شبا داشته باید پ میداد تا در جریان باشی ک مهمون داشتن 

سر همین زنگ زدن داد میزد چرا زنگ زدی دعوام میکرد هی سکوت کردم کوتاه نیومد منم قهر کردم تا ۲۰ روز&n ...

والا من زنگ ک نمیزدم یکی دوبار زدم وقتی کسی پیشش بود جواب نمی‌داد ولی دعوام نکرد

الان به نظرت چطوررفتار کنم😭😭

منم تجربش کردم عابجی

خب به اونم حق بده یچی گفتن مردم که میگن پسرا برا دوست دختر داشتن و اینا مسئله ای ندارن ولی من خودم پسر عمم قرار بود خودمون به خانواده هامون بگیم ولی نشد یعنی من نخواستم.بعد مادر من که به مادرش گفت بعد هزارجور دعوا و اتیش تو خانوادمون اخرش مامانش گفت اگه یکبار دیگه بشنوم سر و کارت با باباته........اونم بنده خدا حق میدم بهش....

حرف ناجوری که شک برنداز باشه هم نزده خودش بگه واقعا بهتره تا بفهمن وگر نه اتفاقا برعکس بود شک میکردی واقعا حق داشتی

حالا هم بهتره صبر کنی حتما یکم اوضاع اونور قاراشمیشه بزار یکم وضعیت اروم بشه بعد باهاش حرف بزن