2777
2789

بله خب پسر سنش کمه و تجربه نداره،مادر و خواهر اول بپسندند بعد به پسر بگن بیاد

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسند از نظر قیافه که فقط مروبط به دخترو پسر هست واگر اونا بیان برای  آشنایی اولیه و ببینید دو خانواده سبک زندگیتون بهم نزدیک هست یا نه و  رفتار و نوع پذیرایی ....همدیگه مورد پسند هست یا نه

من که مخالفم و الان دیگه رسم نیست مگر کسایی که از لحاظ فرهنگی هنوز تو عهد دقیانوس باشن

ولی خانواده شوهر من این کارو کردن اونم چون کسی که واسطه بود از دوستای مامانم بود نمی خواستیم روشو زمین بندازیم قبول کردیم وگرنه خوشمون نمیاد 

و خانواده شوهر من با اینکه در کل آدمای خوبی هستن ولی از لحاظ فرهنگی یه کم سطحشون پایینه و افکارشون قدیمیه

نه  حالا نپسندن چی میشه ؟

اینا قراره بیان پسره دانشجو دانشگاه امام حسینه تهرانه اگه اینا نپسندیدن پسره پانشه بیاد مشهد  ما و اونا مشهد زندگی میکنیم

اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💚🌹
بله ماهم رسممونه..  بالاخره باید ببینن دیگه عروس آینده چه شکلیه .. به ویترین و این حرفها چه ربط ...

بنظرم این پسندیدن و چه شکلی بودن باید دوطرفه باشه نه اینکه تنها بیان فقط اونا ببینن میپسندن یانه😕😞

برا ما اینطوره جلسه اول پسر نمیبرن اول خانواده ها آشنا مبشن اتفاقا دختر و خانوادش اگر پسند کردن اجاز ...

قراره یه جلسه زنونه برگزار بشه فقط مامانش و خواهرش من و مامانم البته که یه خواهر ۱۱ ساله هم دارم نمیزارم حضور داشته باشه

پسرو ندیده و نشناخته میگوین بیا

ازدواج وصلت خانواده هاست ،خواستگار میاد میگه ما اینیم پسرمون شرایطش اینه اگه تا اینجا مارو پسندیدین پسرمونم بیاریم 

مگه فقط دختر و پسر باید قیافه همو بپسندن تموم ؟

بنظرم این پسندیدن و چه شکلی بودن باید دوطرفه باشه نه اینکه تنها بیان فقط اونا ببینن میپسندن یانه😕😞

ببین من نگفتم که فقط مادر و خواهر بپسندند.. 

ما اول از همه یک جلسه میریم و قرار میزاریم که پسر و دختر هم و ببینن و حرف بزنن اگه همو پسندیدن بعد قراره خواستگاری و میزاریم.. البته اگه ازدواج به سبکه سنتی باشه.. ولی اگه پسر خودش دخترو بخواد دیگه مستقیما واسه خواستگاری میریم..

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
اینا قراره بیان پسره دانشجو دانشگاه امام حسینه تهرانه اگه اینا نپسندیدن پسره پانشه بیاد مشهد   ...

شما از الان حرص میخوری ازدواج کنی هر روزت به حرص خوردن میگذره که، والا برا ما هم همین بود اول مادر و خواهر پسندیدن بعد به پسرشون گفتن از تهران پاشع بیاد، منم اصلا ناراحت نشدم،از الان مادر و خواهرش و آدم نمی‌خوای حساب کنی مثلا؟ 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده