2777
2789
پسره ب مادرش گفته اگ تو پسندیدی بگو منم بیام. از این پررو ترم مگه داریم؟ مگه قراره مادرش عاشق اسی بش ...

عزیزم چه بخوایم و چه نخوایم ازدواج به سبک سنتی این شکلیه.. دخترر و میرن خانواده ی شوهر میبینن و بعد یه قراره دیگه میزارن که پسر و دختر همه ببینن..  البته الان دیگه ازدواجه سنتی خیلی کم تر شده.  ولی خب از قدیم اصلش همین بوده دیگه .. 

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
عزیزم چه بخوایم و چه نخوایم ازدواج به سبک سنتی این شکلیه.. دخترر و میرن خانواده ی شوهر میبینن و بعد ...

خب واقعا این مدل زندگی مشترک ک بدون هیچ عشق و علاقه ای صورت گرفته و تو تا اخر عمرت این تو ذهنت هست ک انتخاب مادرش بودی ن خودش و این ادم قدرت انتخاب نداشته می ارزه واقعا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره ب مادرش گفته اگ تو پسندیدی بگو منم بیام. از این پررو ترم مگه داریم؟ مگه قراره مادرش عاشق اسی بش ...

مادر پسر قرار نیست عاشق اسی بشه، ولی مادرها یه چیزهایی رو میتونن از دختر و خانواده اش تشخیص بدن و ببینن به هم میخورن که پسر و دختر نمیتونن، اونا سرد و گرم چشیده هستن و بهتر میتونن

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
خب واقعا این مدل زندگی مشترک ک بدون هیچ عشق و علاقه ای صورت گرفته و تو تا اخر عمرت این تو ذهنت هست ک ...

عزیرم ببین من نمیخوام بگم ازدواجه سنتی خیلی خوبه ولی رسم تو اکثرا جاها همینه دیگه.. تو شهره ما پسر و دختر از قبل همو پسندیده باشن هم باز باید اول خواهر و مادر برن دخترو ببینن بپسندن .

من خودم با شوهرم کاملا از قبله عاشقه هم شدیم و و بعد مادرشوهرم اومد و من و دید.. تازه رفته بود به شوهرم گفته بود بد نیست ولی اگه بخوای از این بهترین برات پیدا میکنم 😒

ولی شوهرم گفته بود که من فقط همینو میخوام..

سنتی هم باشه کم کم بعده ازدواج علاقه هم ایجاد میشه دیگه ..

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌

خوشم‌ نمیاد اینطور

اگه اینجور که بعضیا دفاع میکنن بر حسب شناخت پسر باشه

پس دخترم نباید تو جلسه حضور پیدا کنه

مادر و برادر یا مادر و پسر دختر باید بیان آشنا شن شرایط پسر رو پذیرفتن بگن دخترشونم حاضر شه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
عزیرم ببین من نمیخوام بگم ازدواجه سنتی خیلی خوبه ولی رسم تو اکثرا جاها همینه دیگه.. تو شهره ما پسر و ...

از نظر من بعد ازدواج وابستگیه ن عشق. چون تو ازدواج کردی و مجبوری یجورایی با طرف کنار بیای و دوسش داشته باشی ک کم کم وابستش میشی ن عاشقش. من خودم مخالف صد در صد ازدواج سنتی‌ام و فقط ازدواج با دوستی سالم و میپسندم چون معتقدم در زندگی نمیتونم ب اون مردی تکیه کنم ک مادر و خواهرش رفتن دنبال همسر براش و بعد ایشون اومده دیده و پسندیده