2777
2789

این نشون دهنده بی عرضع بودن پسره ک مادر و خاهرش براش انتخاب میکنن. ینی اگ اونا نپسندن ب پسرشونم میگن ک تو خوب نبودی. اصلا پسرایی ک مادر و خواهرشون براشون زن انتخاب میکنن و درک نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نشون دهنده بی عرضع بودن پسره ک مادر و خاهرش براش انتخاب میکنن. ینی اگ اونا نپسندن ب پسرشونم میگن ...

تازه مث اینکه پسره به مامانه گفته مامان تو برو ببین اگه خوب بود و پسندیدی بعد من اخر هفته بیام یعنی چی یعنی از الان مشخصه چشمش به دهن مامانشه

اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💚🌹
من خونسردم اتفاقا ولی میبینم خانم از طرف خودش جوابش مثبته انگار فقط نگرانیش سر نپسندیدن خواستگارشه

من میگم واسه بعضیا چهره طرف هم مهمه   و گرن حرفایی ک گفتی درسته

تا ابد به یادتم پدر🖤💔

شما از الان حرص میخوری ازدواج کنی هر روزت به حرص خوردن میگذره که، والا برا ما هم همین بود اول مادر و ...

عزمزمه کلا رسم همینه دیگه ..اسی زیاد سخت میگیره.. 

اون پسره که تنها خودش نیست که بالاخره یه خواهر و مادری داره دیگه.

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
شما از الان حرص میخوری ازدواج کنی هر روزت به حرص خوردن میگذره که، والا برا ما هم همین بود اول مادر و ...

چرا ادم ان  ولی خوب نیس قدیم اینطور بوده...من حرفم اینه همونطور که اونا میخوان عروس آینده شونو بپسندن این حق رو خانواده عروس هم دارن ندارن؟

انقدم هوولن که گفتن شنبه میان از استرس دارم میمیرم برای خوشبختیم دعا کنید التماس دعا امشبم شهادت امام جواد هست 

تازه مث اینکه پسره به مامانه گفته مامان تو برو ببین اگه خوب بود و پسندیدی بعد من اخر هفته بیام یعنی ...

دقیقااا خیلی مواظب باش. اینطوری تو زندگی هر اتفاقی بیوفته میزاره کف دست مامان و خواهرش امنیت نداری دیدم ک میگم. بعد اینطوری با چ عشقی میخواین ازدواج کنید؟ مامانش قراره عاشق تو بشه و باهات ازدواج کنه مگه؟

دقیقااا خیلی مواظب باش. اینطوری تو زندگی هر اتفاقی بیوفته میزاره کف دست مامان و خواهرش امنیت نداری د ...

😅😅😅 نمیدونم والا دیگه مامانم بدون مشورت با من گفته بیان...قسمت چی باشه توکل به خدا برای خوشبختیم دعا کن التماس دعا

عزمزمه کلا رسم همینه دیگه ..اسی زیاد سخت میگیره..  اون پسره که تنها خودش نیست که بالاخره یه خو ...

پسره ب مادرش گفته اگ تو پسندیدی بگو منم بیام. از این پررو ترم مگه داریم؟ مگه قراره مادرش عاشق اسی بشه و ازدواج کنه باهاش؟ بدون هیچ عشقی ازدواج کردن چ فایده داره؟ چقد ی مرد میتونه بی عرضه باشه ک حتی بلد نباشه برا خودش زن انتخاب کنه

چرا ادم ان  ولی خوب نیس قدیم اینطور بوده...من حرفم اینه همونطور که اونا میخوان عروس آینده شونو ...

خب ببینید اکثرا پسرها خودشون نمیان اصلا تو ازدواج سنتی،خودشون میگن شما برید اگه اکی بود من بیام،خود پسر اینطور میخواد حوصله ندارع هر روز بره با گل و شیرینی خونه یکی خوششون نیاد برگرده ،ازدواج سنتی همینه،خب کاری ندارن که اونا هم با پسر اومدنی شما پسر رو برانداز و زیرورو کنید، شما که هیچ عیب و ایرادی نداری چرا ناراحت بشی؟ زیاد سخت نگیر خوشحال باش لذت ببر ،اینطوری کنی از هیچ مراسمت لذت نخواهی برد و اطرافیان رو هم اذیت میکنی

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده