2777
2789
عنوان

گند زدم ب زندگیم

445 بازدید | 34 پست

بخاطر ی پسری ک 2 سال بهاش تو رابطع بودم گند زدم بزندگیم درس نمیخوندم تمام فکر و ذکرم اون شده بود و حالاااااا باید به سال سوم فکر کنم حالم خیلیبده خیلی اگه در اینده با کسی اشنا شم بگه چرا سال سوم قبول شدییییییی اخه چییییییییییییییییییییییییی بگم کاشکی سکتع کنم به جمعه نرسم خدا لعنتم کنه جواب چشمای منتظر خانوادم رو چ بدممم

مغرور تر ازشیطان مهربانترازانسان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم اینه سر عقل بیای حداقل سال سوم قبول بشی 

منم الان سال سوممه ولی سال اول و دوم همینجوری تفننی میرفتم سر جلسه همه هم میدونستن ولی امسال 

به نظرم وقتت هدر نده حتی از همین امروز برا سال بعد اماده شو 

در ضمن هیچکسم قرار نیس ازت بپرسه چرا سال اول قبول نشدی و‌سال سوم قبول شدی  

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

گذشته ها گذشته ب غیر کنکور کلی شغل هست ک ب تجربه نگاه میکنه از اشتباهاتت درس بگیر و تکرار نکن و درضمن ‌۲سال پیش اون کار درست ترین بوده برات پس غصه چرا

الکی بخند:)                                                            ولی الکی گریه نکن:/                                                خب؟

گوش بده به من

درس میخوای بخونی؟؟

به خودت ربط داره

تو واسه خودت میخونی نه واسه خانوادت

اول به این درک برس

اونا یطور کنار میان

فوقش یکم غر بزنن یا محدود بشی

اما

خودت با خودت چند چندی؟

فهمیدی اشتباه کردی؟

برگرد

میگن سر سفره عقد اگه حس کردی تصمیمت اشتباهه تاکسی بگیر برگرد خونتون

اولا ک اشتباه کردی ولی اونقدی نیست ک به سکته و فلان برسه و بخوای انقد خودتو سرزنش کنی

دوما ک غلطی میکنه کسی ازت بپرسه چرا بار سوم قبول شدی مطمئن باش ن تنها برای کسی مهم نیست ک بخواد بپرسه و اینکه وقتی ک دانشجو شدی هیشکی یادش نمیفمه ک تو بار اول قبول شدی یا سوم بلکه به هیشکی ربطی نداره حتی ک بخواد فضولی کنه

سوما ک امید داشته باشه شاید یک چیزی شد😉

خیلی خوبه که لااقل فهمیدی دختر خوووب بشین بخون آدمی که دوستت داشته باشه چیکار داره سال سوم قبول شدی یا نه؟ بشین درس بخون که بهترین سنی موفق بشو فعلا منتظر آشنا شدن نباش بذار التیام پیدا کنی الان از نظر روانی آسیب دیده ای پس تمرکزتو بذار رو درست کاش منم می تونستم برگردم عقب موفق باشی حتما خوشبخت میشی الان وقت تشر زدن به خودت نیست

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....