2777
2789

پریودم و چند روز عقب انداختم فکر کردم .باردارم رفتم ازمایش منفی بود دکتر بهم گفت پس تنبلی داری و قرص کامپاند و گلوکوفاژ و ویتامین دی داد.بهم گفت ورزش حرفه ای انجام بدم با روزی 8لیوان اب حتما  .کی خوب میشم .ایا سخته درمانش 

راحت باردار میشم بعدش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا.هر چقدر جلو میریم بیماری ها بیشتر میشه .من بیست و یک سالمه از اینکه سنم کمه میترسم.

الان هر کی رو میبینی تو ادامه باردار نمیشه خیلی عجیبه !!!! نمی‌دونم از واکسن که زدیم از مواد غذایی من نمی‌دونم ولی هر چی هست بارداری مشکل شده من خودم یکسال اقدامم حالا که شدم ۶ هفته سقط شد 

الان هر کی رو میبینی تو ادامه باردار نمیشه خیلی عجیبه !!!! نمی‌دونم از واکسن که زدیم از مواد غذایی م ...

عزیزم🥺ایشالا زودی طعم ش رو بچشی .

واقعا منم هر چقدر رعایت میکنم بازم کم میارم

تاچهل روز زرده تخم مرغ یه لیوان دسته دار شیر یه قاشق چای خوری زردچوبه دو قاشق عسل حل کن صبح به صبح ناشتا بخور تاده دقیقه روکمر بیوفت تکون نخور بعد ازجات بلند شو تخم مرغ محلی نطفه دارباشه زردچوبه ام اصل باشه چوبشو بگیر از عطاری خودت پودر کن من تخمک هام صفر بودخوب شدم 

گلم تنبلی تخمدان خیلی سخته پیش دکتر هم برو دارو گیاهی هم بخور من خودم داشتم دارو گیاهی خوردم الحمدلل ...

خدا رو شکر عزیزم.چند وقت طول کشید که درمان شدید من می‌ترسم از اینکه بخوام باردار بشم و سخت باشه

خدا رو شکر عزیزم.چند وقت طول کشید که درمان شدید من می‌ترسم از اینکه بخوام باردار بشم و سخت باشه

من سنو گرفتم گفت خیلی ضعیفم درحد صفر یه هفته بعد این داروها رو شروع کردم تا چهل روز خوردم سنو گرفتم خوب شده بود