2777
2789
عنوان

مددکاری خیلی رشته بدیه❓️

136 بازدید | 20 پست

میخوام انتخابش کنم مامانم خیلیییی مخالفه همش میگ نزن برش دار به روحیات تو نمیخوره و فلان....

میگ از اشناهامون تو زمدان مددکار بود بیماری روانی گرفت

نمیدونم ولی من خیلی دوست دارم انتخاب کنم این رشترو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به روحیت میخوره برو . روانشناسی و مشاوره و ... با مشکلات مردم کار دارن

اخه مامانم با روانشناسی و مشاوره مشکلی نداره

ولی با مددکاری مشکل داره

میگه اونجا کلا همش مشکلات بد تریو میبینی

اخه مامانم با روانشناسی و مشاوره مشکلی ندارهولی با مددکاری مشکل دارهمیگه اونجا کلا همش مشکلات بد تری ...

آره این موضوعات رو هم داره اما بهشون بگو وقتی علاقه داری ، بدون علاقه وارد یه رشته دیگه بشی همیشه حسرت این به دلت میمونه . 

آره این موضوعات رو هم داره اما بهشون بگو وقتی علاقه داری ، بدون علاقه وارد یه رشته دیگه بشی همیشه حس ...

من خودم دو دلم سر اینکه برم یا نه

میدونم با چیا قراره مواجهه بشم

ازونورم خودم دوست دارم برم خب شاید بتونم مشکل یکیو حل کنم

باز میگم نکنه بشینم زار بزنم واسه مشکلات؟

افسردگی شدید بگیرم؟

خیلییی دو دلم

من خودم دو دلم سر اینکه برم یا نهمیدونم با چیا قراره مواجهه بشمازونورم خودم دوست دارم برم خب شاید بت ...

به نظرم با یه مشاوره تحصیلی خوب صحبت کن ، اگر میتونی با دانشجو های همون رشته اما فکر نمیکنم همون سال اول و دوم دانشگاه قرار باشه بهتون این چیزا رو نشون بدن . از سمتی هم ممکنه عادت کنی مثل روانشناس ها یا حتی پزشک ها که هرروز یه بیمار دارن