2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه با هم حرف میزنید کنار هم میخوابید اصلا با هم وقت میگدرونید خریدی چیزی یا کلا کاری به کار هم ...

آره حرف میزنیم تو یه اتاق میخوابیم ولی نه پیش هم،نه باهم جایی نمیریم مگه دکتری چیزی یا خونه مادرش

اصلا معاشقه نمیکنیم بعضی وقتا مث حیوونه

دیدی گفتم همین مشکلات که عزیزان میگن پیش پا افتاده قادرن یه رابطه رو به اوج ثبات برسونن و گاهی بر عکس

باهاش صحبت کن و ازش بخواه که معاشقه طولانی داشته باشه

[QUOTE=242693572]خیلی گفتم  خودم حالم بد شد انقد گفتم محبت کن ال کن بل کن بگو من دختر جوونم نی ...

هر چی ب ذهنت برسه گفتم

میگه محبت میکنم دیگه

اون فک میکنه مثلا گفتم فلان لباس رو بخر اونم خریده یعنی محبت کرده😐

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
دیدی گفتم همین مشکلات که عزیزان میگن پیش پا افتاده قادرن یه رابطه رو به اوج ثبات برسونن و گاهی بر عک ...

گفتم عزیزم گوش نمیده

چند ساله دارم میگم

غرورم شکست

دیگه گفتم حق نداری سمت من بیای

باهاش حرف نمیزنم

گفتم خونه نیا اونم فقط شبا برا خواب میاد

جامم جدا کردم

هر چی ب ذهنت برسه گفتم میگه محبت میکنم دیگه اون فک میکنه مثلا گفتم فلان لباس رو بخر اونم خریده یعن ...

باید برید زوج درمانگر و سکسولژیست اونا خوب راهنمایی میکنن با توجه ب صحبتهای دوتاتون .شایدم دارو بده ....

باید برید زوج درمانگر و سکسولژیست اونا خوب راهنمایی میکنن با توجه ب صحبتهای دوتاتون .شایدم دارو بده ...

من سرد سرد شدم برام مهم نیس

خودش ضرر میکنه

گفتم عزیزم گوش نمیده چند ساله دارم میگم غرورم شکست دیگه گفتم حق نداری سمت من بیای باهاش حرف نمیز ...

از اینکه جا جدا کردی کار خوبی نیست ببین دنیای بدی شدهدالان اینترنت و اینستا و ....ماشالله دخترپلنگ ها همه در دسترس هستن ..ایتجوری بیا امتحان کن بیشتر ب خودت برس خونه تونورو شاد کن لباس انچنانی خونه بپوش  ..هرجور ک دوست داره خونه رو پر از شادی و ارامش کن بالاخره قلقش رو بهتر میدونی اینکار کن ببین چجوری میشع