2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 87 پست
از اینکه جا جدا کردی کار خوبی نیست ببین دنیای بدی شدهدالان اینترنت و اینستا و ....ماشالله دخترپلنگ ه ...

بخدا ک دیگه حوصله ای نمونده برام اصلا

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محبت نداره اصلااا موقع رابطه میاد سراغم اما منم دیگه پسش میزنم دلم خنک میشه

شما مثل منی.فقط با این تفاوت که من نمیتونم پسش بزنم.چون شوهرم خیلی گرمه و بیش از حد این مساله رو اعصابش تاثیر میزاره و رفتارش باهام بدتر میشه اگه نزارم.منتها خودم هیچ لذتی نمیبرم

پسرم زندگیمه
سوره مزمل تو خونه بخون برای افزایش مهرو محبت و سوره طلاق .سوده بقره صوتش بذار برای از بین بردن طلسم ...

دیگه ب هیچی اعتقاد ندارم

شما مثل منی.فقط با این تفاوت که من نمیتونم پسش بزنم.چون شوهرم خیلی گرمه و بیش از حد این مساله رو اعص ...

خب رو اعصابشون تاثیر بزاره بهتر

من میخوام حرصش بدم دیگه

منم خیلی وقته حسی ندارم موقع رابطه حال تهوع میگیرم دلم میخواد اصلا سمتم نیاد چون واقعا خیلی خودش خانوادش بهم بدی کردن اینقدر ک ازش سرد شدم خیانت بدی بی احترامی هرچیزی ک بگی دلم میخواد اصلا بهم دست نزنه اگ تا اخر عمر پیش هم بخاطر دخترمون زندگی کنیم ولی بهم دست نزنه راضی هستم بخدا چون عرضه ارزش نداره خیلی خسته شدم بخدا از ای همه درد رنج

خب رو اعصابشون تاثیر بزاره بهتر من میخوام حرصش بدم دیگه

نه عزیزم این بدجور قاطی میکنه.اگه نزارم روز بعد به همه چی گیر میده.بچمو هم ناراحت میکنه.ترجیح میدم به خواستش تن بدم و راحت باشم

پسرم زندگیمه
نه عزیزم این بدجور قاطی میکنه.اگه نزارم روز بعد به همه چی گیر میده.بچمو هم ناراحت میکنه.ترجیح میدم ب ...

خب عزیزم وقتی من ناراحت میشم از سردیش بزار اونم ناراحت شه ب دررررک

تا حس و محبت ک نباشه معاشقه  نمیشه باید دو طرف اوکی باشن تا پیش بیاد .

دقیقا درسته اما یه طرف میشه کاری کنه اون طرف نظرش عوض بشه بیاد سمتش واسه خانوما راحت تره چون دلبری بلدن و کلی لباس شبک بپوشن و ادکلن بزنن و تو خونه بچرخن و.....