2777
2789
عنوان

پریودی دخترامون

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک کنم ۱۲ یا ۱۳ سالم بود  چرا نباید زودتر با دختراتون راجبش صحبت کنین؟  من اصلا نمی‌د ...

اره. دوازده سیزده سالگی منم هم یه کتاب درمورد بلوغ دختران هدیه گرفتم... از خواهرم.

کاااامل تغیرات روحی و جسمی رو شرح داده بوذ

من فکر میکنم باز یه شب استرس بهتره 

احتمالا نمیشه حکم کلی داد. بهتره که هر مادر دخترش رو بشناسه و متناسب با روحیات دخترش اقدام کنه...

یکی اصلا نگه... یکی زود بگه (قبل اینکه از هم سن و سالاش بفهمه) ... یکی دیر بگه (وقتی برای اولین بار پریودشد)

بهشون توضیح بده بهش یاد بده اگه پریود شد و تو نبودی کنارش چکار باید بکنه 

یه کادو هم براش بگیر  توضیح بده که خجالت نکشه ولی همین حال همه جا جار نزنه از لحاظ تغذیه هواش رو داشته باش

من خودم اول راهنمایی شدم رفته بودم اعتکاف روز آخر شدم ولی مامانم توضیح داده بود قبلش بهم همه چیز رو برا همین مشکلی نداشتم 

من دختر ندارم ولی اگه داشته باشم قبلش بهش نمیگم چون تو فکر میره چه کاریه خب هر وقت پری شد میگم براش

ولی اگه جایی پریود بشه که تو نباشی کنارش چی؟

اگه هم اطلاع نداشته باشه ممکنه بترسه که چرا اینجوری شده 

بنظرم بهتره وقتی اعلایم بلوغ رو  تو بدنشون دیدیم بشون توضیح بدیم