2777
2789
عنوان

پریودی دخترامون

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

13 سالگی فک کنم شدم

قبلش از معاون پرورشی توضیح داده بود

صبح ک پریود شدم مامانمو صدا کردم، بهم یاد داد چجور نوار بذارم، بعدم رفتم مدرسه

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
دختر من فوق العاده عاقل و ممنطقی هس شاغل هستم از 3 سالگی دخترم تنها موند و یه جورایی رو پای خودش واس ...

میفهمم دختر منم خیلی بیشتر از سنش میفهمه اینو موقعی متوجه شدم که دختر دومم بزرگ شده و اصلا اون درکی که اولی داره و اون نداره 

🥰😍
بنظرت اینکه پدرش هم کمی بیشتر کنارش باشه بهتره یانه؟ بنظر خودم خیلی خوب میشه اگر برا شام یا بستنی خ ...

عزیزم دختر، بیشتر باید با مادرش صمیمی بشه تا پدر .

پسرها هم بهتره که بیشتر با پدرشون صمیمی بشن و مسائل خصوصی رو از پدرشون بپرسن .حتی دکتر توصیه میکرد که اگه پسرتون سوالهای حساس پرسید بهش بگین برو از بابات بپرس .

من فک کنم ۱۲ یا ۱۳ سالم بود 

چرا نباید زودتر با دختراتون راجبش صحبت کنین؟ 

من اصلا نمی‌دونم کی مادرم دربارش باهام صحبت کرد و چی گفت چون از وقتی که یادم میاد میدونستم همچین پدیده ای هست و خوب توی مدرسه از کلاس پنجم ابتدایی برای ما مادر یکی از بچه ها که ماما بود رو آورده بودن و راجبش باهامون صحبت می کرد خیلی طبیعی بود بعد تو دوران راهنمایی که پریود شدم جزو آخرین کسایی بودم که شدم همه تو پنجم ششم ابتدایی شده بودن و اینکه حتی از سال هفتم تمام مدارس زمان ما یک کتاب داشتن مخصوص فقط دخترا بود به نام سبک زندگی اگه اشتباه نکنم که فقط درباره ی این مساعل صحبت کرده بود پسراهم یه کتاب جدا داشتن 

چرا الان بعضی خانم ها میگن نباید مثلا زیر یه سنی نگیم چرا واقعا یه چیزه بدی نیست که یه امر طبیعیه که باید بچه هرچه سریع تر بدونه و اصلا چه ربطی به بلوغ زودرس داره مگه می خواین درمورد رابطه باهاش صحبت کنین اگر شماها نگین قطعا تو مدرسه میشنون نگران نباشید من کلاس سوم بودم چندتا از بچه های کلاس شده بود هرچند خیلی زود

من فک کنم ۱۲ یا ۱۳ سالم بود  چرا نباید زودتر با دختراتون راجبش صحبت کنین؟  من اصلا نمی‌د ...

اره

خیلی زود دوستا و هم کلاسیا شروع میکنن به پچ پچ کردن درباره این چیزا

من خودم 12سالم بود پری شدم قبلش هم کسی کامل برام توضیح نداده بود خیلی ترسیده بودم 

سختیش همینه که جسته و گریخته یه چیزایی شنیدیم

اما اصل مطلب و کاملش رو نه!