2777
2789
عنوان

میشه بیاین:)

237 بازدید | 32 پست

سلام خواهری گلم من تازه عضو شدم اما خب قبلا هم نینی سایت رو دنبال میکردم و توی چند تا تاپیک دیدم که با دعاها و نفس های گرم شما هر غیر ممکنی 'ممکنه که ممکن بشه پس ازتون خواهش میکنم منو خیلی دعا کنید دلم خیلی گرفته

یکی دلمو خیلی شکسته برام دعا کنید اگه عدالت خدایی هست توی همین دنیا تاوانشو پس بده من بخشیدم اما خدا نبخشه 

هست را گر قدر ندانی'میشود بود...🙃

خیلی ببخشید استارتر

ببخشید دوستان

تاپیک امروز زیاد زدم نتونستم اینم بگم 

کسی کتف درد داره همیشه؟ حتی موقع نشستن😪😪درمانی داره؟؟؟؟خودتون یا اطرافیان تجربه دارید بگید🙏🏻🙏🏻

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله مشکلت حل بشه 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
خواهر عاشق شدم اما دلمو شکست چند روز دیگه ام میخواد بره خواستگاری هنوزم بگم:)

بمیرم🖤:)

بیخیال رفتنی میره ب کاری که باهات کرد فکر کن عشقش تبدیل ب نفرت شه و بعدشم فراموشش کن و رهاش کن و به زندگیت ادامه بده و با موفقیتت مثل سگ پشیمونش کن:)مطمعن باش تاوانشو میده زمین بدجور گرده!

بمیرم🖤:) بیخیال رفتنی میره ب کاری که باهات کرد فکر کن عشقش تبدیل ب نفرت شه و بعدشم فراموشش کن و ره ...

من دیگه حسی بهش ندارم فقط میخوام تاوان دل شکستمو بده که چرا اینجوری با دلم بازی کرد اخرشم میخواد زن بگیره 

هست را گر قدر ندانی'میشود بود...🙃