2777
2789
عنوان

طرفدارای آهنگای داریوش بیاین

152 بازدید | 3 پست

اهنگ شکنجه گر رو شنیدین؟ 

اگه نشنیدین حتمااا برین دانلود کنین گوش کنین و نظرتونو بهم بگین

من اینو فرستادم گروه دورهمی دوستام و مسخرم کردن میگن این چیه 

من واقعا عاشق این اهنگم به نظرم یکی از قشنگ ترین اهنگایی که شنیدم و یه شاهکاره 🙂

حالا شاید بعضیا ذهنشون تا شما خونتون مورچه داره یاری میکنه و اینا تو مغزشون نمیگنجه

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!  

من هم عاشق آهنگ داریوش هستم 

سال ۲۰۰۰ 

شقایق 

دوباره می سازمت ای وطن 

بوف کور

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 

به تو سجده میکنم دری به کعبه باز نیست

بس که طواف کردمت مرا به حج نیاز نیست

به هر طرف نظر کنم نماز من نماز نیست

مرا به بند می کشی از این رهاترم کنی

زخم نمیزنی به من که مبتلاترم کنی

از همه توبه میکنم بلکه تو باورم کنی

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد

عذاب میکشم ولی عذاب من گناه نیست

azab mikesham vali azabe man gonah nist

وقتی شکنجه گر تویی شکنجه اشتباه نیست

vaghti shekanjegar toee shekanje eshtebah nist

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد

عذاب میکشم ولی عذاب من گناه نیست

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تو سجده میکنم دری به کعبه باز نیست بس که طواف کردمت مرا به حج نیاز نیست به هر طرف نظر کنم نماز ...

😍😍💞💞

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!