2777
2789
عنوان

من خیلی خیلی..

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 42 پست
استارتر من دقیقا توام تو خونم ب قدری منظمم ک یچی گم بشهیدیگه گم شده و احتمالا سهوا  انداخته شده ...

بهترین آرزوی شب 💛 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
در ادامه هم گفت من توی ی دستمال گذاشته بودمشون از مسافرت اومدیم گذاشتم اونجا فلش و رم پر بودن از عک ...

😰نگوووو

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلم خوبی داری حتما نویسنده خوبی خواهی شد حتما پیگیرش باش بنویسی از همین خاطرات شروع کن مطالعه هم داش ...

مرسی دوست عزیز 

به خاطر توجه و وقت زیباتون که گذاشتین و ماجرای بی دقتی من رو خوندید 

حتما این توصیه گرانبها رو به خاطر میسپارم

❤❤❤❤

*یه تپقی هم زده بودم اینکه مادرم گفت که فلش و رم و گذاشته بود توی کشو (نه خود من)

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
مرسی دوست عزیز  به خاطر توجه و وقت زیباتون که گذاشتین و ماجرای بی دقتی من رو خوندید  حتم ...

اشکالی نداره با زیاد نوشتن درست میشه من هزار تا از این شیرین کاری ها دارم اصن معروفم در حد لالیگا بین دوستان و فامیل اگه قلم تو رو داشتم میشد پرفروش ترین کتاب فان سال 😃😃😃 

حتما ادامه بده ....

هرکه با مرغ هوا دوست شود ،خوابش آرام ترین خواب جهان خواهد بود...!
اشکالی نداره با زیاد نوشتن درست میشه من هزار تا از این شیرین کاری ها دارم اصن معروفم در حد لالیگا بی ...

لطف داری گلم ❣

اتفافا خودمم نویسندگی رو دوس دارم 

ولی هنوز هیچی ننوشتم

دفعه آخر 

که یدونه از تجربه هام ک ترسناک هم بود گذاشتم تو نی نی سایت تعلیق شدم😅😅

خوشحال میشم کمی از تجربیات قشنگ و بامزتو بشنوم ❤

لطف داری گلم ❣ اتفافا خودمم نویسندگی رو دوس دارم  ولی هنوز هیچی ننوشتم دفعه آخر  که ید ...

الان که چشام واقعا خواب گرفته ولی فقط همین آخریش چند روز پیش اومدم سبد لباس ها رو وردارم یه چیزی تکون خورد من میگی بلافاصله با فرزی تمام دویدم رفتم سوسک کش آوردم و خوشحال که هنوز جابجا نشده و الان دخلش اومده با حرص و قدرت تمام گرفتم که از بوش خودم گیج شدم و خوشحال که چه زود مرد تکون هم نخورد بدبخت😨

خودم به خودم میگفتم آفرین  😋 

یه کوچولو رفتم جلوتر بگو چی دیدم حدس بزن !!!!

محال حدس بزنی برگ گل خشک 😂😂😂😂

تا یکساعت به حماقتم در فضای نامطبوع خونه میخندیدم و همزمان حرص میخوردم 😂😂😂

هرکه با مرغ هوا دوست شود ،خوابش آرام ترین خواب جهان خواهد بود...!
😅😅از این به بعد  اتفاقا بهم گفتن تو اصلا تمیز نکن ولی عزیزم خونه رو من دست نزنم هیچ بنی ...

خب ببین وقتی جاییو مرتب میکنی هیچ وسیله و کاغذیو دور ننداز یا حداقل بزارشون کنار ب مامانتبگو من اینارو میخوام بندازم دور نگاه کن ببین چیز بدرد بخوری توش نباشه

خب ببین وقتی جاییو مرتب میکنی هیچ وسیله و کاغذیو دور ننداز یا حداقل بزارشون کنار ب مامانتبگو من اینا ...

اره گلم همیشه همینکار و میکنم 

البته بعد اون اتفاق اون سال درس شد برام 

اون وسیله آبجیمم نبود تو اون کاورش

فهمیدیم که ته کوله پشتیش بوده یادش نبوده 

فک کرده که توی کاورش گذاشته بود

شاید...

حدس میزنم داری که اینقدر مایلی آشغالا رو سریع رد کنی وقتی صاحب اون وسایل اونجا نیست. خب آشغالا باشه مشکلش چیه. شما مسئول تمیز نگه داشتن وسایل اتاق خودت باش فقط تا هم خودت زحمت اضافه نکشی هم این مشکلات پیش نیاد

ناراحت نشیا با لحن تند نگفتم

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
حدس میزنم داری که اینقدر مایلی آشغالا رو سریع رد کنی وقتی صاحب اون وسایل اونجا نیست. خب آشغالا باشه ...

مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی و انتقادی کردی 

اگه آشغاله ظرف دو روز حداکثرش بمونه لای خونه بازم بگم که اصلا کار درستی نیس ولی اگ فقط تا دو روز باشه برای من نه برای کس دیگه ای هم اشکال نداره

ولی اگه وضعیت رو کمی برات توضیح بدم شاید تا حدودی حق بدی

اتاق من و آبجی کوچیکه مشترکه 

ایشون میشینه بین صد ها کثیفی و عین خیالش نیست 

اگه کنارش بمب بترکه وسایل اتاق متلاشی بشه به خودش زحمت نمیده پاشه اونا رو جمع کنه

یه اشغال بود کنار کمد فک کن از شاید قبل عید 

دیده نمیشد من ده بار چشمم افتاد بهش خواستم بندازم دور گفتم باز نه شاید لازم باشه واسه کسیه 

بعد هر وقت تمیز میکردم اتاقو می‌گفتم بزار ببینم اصلا به جز من تو این اتاق کسی دیگ ای وظیفه جمع کردنو داره یا نه

باورت میشه تا دیروز پریروز که خودم شخصا انداختمش دور هیچکی بهش دست نزده بود!

اگه شما هم تو همچین خونه ای زندگی کنی که هیچ کس به جز تو دست به اتاق نمیزنه اعصابت کمی ضعیف میشه طوری که میخوای همه چی رو بندازی آشغالی تا یکم تمیز شه 

تو خونه ما به جز من و مامانم خونه رو تمیز نمیکنه 

بابام و این کوچیکه که همکاری ندارن 

تا وقتی بهشون نگفتیم انگار حالیشون نمیشه 

صبح هم مامانم سرکار بود 

بهش سپرده بود برنج دم کنه خونه رو تمیز کنه 

من با مامانم سرسنگینم کمی به خاطر طرفداری های الکی از کوچیکه 

نمیزارم شخصا ب خودم بگ چیکار کنم چیکار نکنم

حرف نمیزنم باهاشون امروز رفتم یه سر تا بیرون کوچیکه بیدار بود سپردم به بچه ها صبحونه بده چایی دم کنه برای خودشون 

خونه رو جمع کنه

باورت نمیشه بگم من رفتم یه ساعت بعد برگشتم آب کتری خشک شده بود سفره ای که خود من برای بچه ها چینده بودم برای صبحونه هنوز پهن بود 

اسباب بازی بچه ها لای خونه متکاها و تشک های مهمون این طرف 

خودش بین اون همه روی یه تشک خوابیده بود 

شما باشی حرصت نمیگیره

بگی لااقل وسایلاشو بندازم دور ادب شه که کمی جمع و جور کنه اما دریغ از یه ذره فهم و یادگیری وه این به کار بندازه

ولی خیلی ادعاش میشه همیشه فک میکنه من دست به سیا سفید نمیزنم درحالی که بیای زندگی ما رو نگا کنی متوجه میشی 

اصلا زورش میاد شونه اش و تمیز کنه مامانم میاد شونه پر از موهاشو تمیز میکنه براش با اینکه ۱۵ سالشه دختره 

مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی و انتقادی کردی  اگه آشغاله ظرف دو روز حداکثرش بمونه لای خونه با ...

ای بابا چقد بی مسئولیتن. آره خب حق داری یه جورایی. من دبستان که بودم معمولا دفتر کتابامو پخش میکردم رو زمین که مشق بنویسم بعد همونجا خوابم میبرد و کلا آدم نامرتبی بودم. ولی داداشم میومد با پا همه رو هول میداد یه ور یا از روشون راه میرفت که خیلییییی بدم میومد چون ماهاش همیشه عرقی هم بود. حالا شما نمیشه جای دور انداختن ، وسایلاش  صرفا هول بدی یه ور؟ مثلا یه گوشه ای از اتاق همه رو بندازی (نه داخل خود سطل اشغال)

بالاخره یه مهمونی کسی میاد باید یه کم مرتب کنه دیگه :/ بد موقعیتیه واقعا رو اعصابهههه

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
ای بابا چقد بی مسئولیتن. آره خب حق داری یه جورایی. من دبستان که بودم معمولا دفتر کتابامو پخش میکردم ...

مهمون هم بیاد دست نمیزنه

به خاطر امتحانای پایانی 

دوازدهم 

نمیتونستم سرمو از لای کتابا درارم 

امتحانای کوچیکه زود تموم شد و بلافاصله فرداش مهمون اومد دوست خونوادگیمون 

برای درس خوندن من طبقه بالا بودم نتونستم برم پایین 

ولی مامانم بعد خیلی عصبانی بود میگف اصلا کمک نکرده یه لیوان اونور جا به جا نکرد

ای بابا چقد بی مسئولیتن. آره خب حق داری یه جورایی. من دبستان که بودم معمولا دفتر کتابامو پخش میکردم ...

اره اون قضیه فلش و حقیقتش سهوی بود 

ولی حتما گلم سعی میکنم که چیزی رو دیگه نندازم دور همشو بازیافت میکنم