2777
2789
عنوان

من خیلی خیلی..

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 42 پست
من احمق امشب هم ی گند از همین مدلی زدم  ولی ی جور دیگ دیروز ک داشتم اتاقمونو تمیز میکردم  ...

نناراحت نباشین بدشانس نیستین مقصر اونها هستن که فراموش کردن وسائل اشون رو جای درست بذارن شما یکم کم توجهی نه کند ذهن و بدشانس و بدبخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙃میدونم  ولی ب خاطرش چندین ساله عذاب وجدان دارم  مامانم نسبت بهم خیلی بدبین شده بشدت ا ...

منم همین کارو می کردم البته با مامانم خونشونو تمیز می کردم بعد هر چی می خواستن می گفت این برد انداخت زباله می گفتم خودت که بودی .الان هرچی لازم شد از من به نیکییاد می کنن

خدایا شکرت

خسته نباشی بپرس توی همه چی روهم ببین یه دونه نو بخر

چشم قشنگم سلامت باشی

🥲💛

اره خب همینکار و که حتما حتما انجام میدم 

آبجی کوچیکه هم

یه کار باحال کرد اومد از توی قفسه وسایلام نمیدونیم چی رو برداشت برد آشغالی انداخت 

برای تلافی 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

استارتر من دقیقا توام تو خونم ب قدری منظمم ک یچی گم بشهیدیگه گم شده و احتمالا سهوا  انداخته شده تو اشغال و تو خونه نیست اگه باشه سر جاشه 

خونه یمادرم اینا همه چی پخشوپلاس بر میدارم مرتب میکنم تا یک هفته جواب پس میدم ک فلان چیزو کجا گذاشتم نمونه اش صب بودم نزدیک بود بابام واقعا دعوام کنه 

کاش آدمای شلخته درمان شن واقعا 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
وسواس داری به نظرت؟

شاید...

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
چقد حاشیه میگی!!! 

🤌😐برای این بود که یکم بهتر متوجه قضیه شید 

نناراحت نباشین بدشانس نیستین مقصر اونها هستن که فراموش کردن وسائل اشون رو جای درست بذارن شما یکم کم ...

مشکل همینه باهاشون صحبت که میکنم وسایل رو جای مشخص بزارن گوش نمیدن

قلم خوبی داری حتما نویسنده خوبی خواهی شد حتما پیگیرش باش بنویسی از همین خاطرات شروع کن مطالعه هم داشته باش ، موفق باشی عزیزم 🌹

هرکه با مرغ هوا دوست شود ،خوابش آرام ترین خواب جهان خواهد بود...!
میشه تو اصن جاییو مرتب نکنی؟

😅😅از این به بعد 

اتفاقا بهم گفتن تو اصلا تمیز نکن

ولی عزیزم خونه رو من دست نزنم هیچ بنی بشر دیگ ای بهش دست نمیزنه میشه شبیه خونه مرده ها که صد سال سیاه آب به خودش ندیده 

آبجی کوچیکه میشینه پا رو پای خودش میندازه لای هزاران کثیفی گیم میزنه

دیگه دقت کن من نایلون هم همینجوری نمیندازم دور

باشه عزیزم 💛

من سر همین بی دقتیم لامپ گرون قیمت ست مامانم که عاشقش بود رو با پام خورد کردم الان یه لنگش نیس خیلی ...

پس لطفا یکی به مامان من بگه من تنها دختری نیستم که اینطوری کرده☹

سر همینا خیلی باهام بد شده

منم همین کارو می کردم البته با مامانم خونشونو تمیز می کردم بعد هر چی می خواستن می گفت این برد انداخت ...

😅😅ذکر خیر منم زیاد هس