2777
2789
عنوان

دارم میرم کربلا اسم بدید اونجا ب نیتتون دعای معراج بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 447 پست
چقدر روح بزرگی داری ۴۰ روزه بی قرارم واسه عزیز از دست رفتم خیلی اسمشو صدا بزن بگو خدایا از گناهانش ب ...

روحش شاد باشه عزیز دلم  عزیزم بیقراری تو روح اونم خدای نکرده عذاب میدم واسه آرامش روحش بجای اینکه انقد خودتو عذاب بدی  دعا بخون ذکر بگو اون دنیا دستشو بگیره میدونم سخته  عزیزتو از دست دادی دورتبگردم درکت میکنم ولی خدا یه روزی یه عزیز رو بهمون میده  یه روزیم ازمون میگیر ه این دنیا فانیه هیچی موندنی نیست هممون رفتنی ایم خوبی که میمونه انشالله  دلت آروم بشه عزیز دلم واسه شادی روحش الان یاسین براش میخونه و دو رکعتم نماز واسه آرامش  دل تو میخونم من خادم امام زاده ام واس آرامشت حتما تو حرم ذکر میگم و ب یادتم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدایا .ممنونم ازت 😭😭😭😭😭😭😭😭

فداتشم عزیز دلم انشااله ب آرامش برسی ب حق جدم امام حسین😘

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

فاطمه درس و مهاجرت و ازدواجم عالی بشن ان شاءالله و سلامتی و ظهور مولام و خانوادم و خودم

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

ممنونم که آنلاین فک  کردم دیر رسیدم ای الکرسی میخونم واست

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

فداتشم عزیز دلم انشااله ب آرامش برسی ب حق جدم امام حسین😘

انشاالله عزیزم به ارامش برسه نگرانشم به خوابم نمیاد پرسیدم میگن حتما گرفتاره اجازه نداره جایی بره قلبم آتیش می گیره

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
فاطمه درس و مهاجرت و ازدواجم عالی بشن ان شاءالله و سلامتی و ظهور مولام و خانوادم و خودم

چشم انشالله😘😘😘

ممنونم که آنلاین فک کردم دیر رسیدم ای الکرسی میخونم واست

دورت بگردم که مرسی عزیزم

دورت بگردم که مرسی عزیزم

خدانکنه گل زیبا 

انشاالله عزیزم به ارامش برسه نگرانشم به خوابم نمیاد پرسیدم میگن حتما گرفتاره اجازه نداره جایی بره قل ...

ن عزیزم اینجوریام نیس اون ارومه   اگه ب خوابت نمیاد دلیل بر این نیست ک آرامش نداره یا گرفتاره مطمئن باش جاش خوبه دلتو آروم کن دعا و دکر یادت نره ذکر یاودود زیاد بگو😘😘دعای معراج یادت نره