zire_asemone_khoda مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3511 عنوان حس ششمی 😂میدونم خواب چشاتو گرفته بیا سوالمو بگو شاید برقش تو رو شارژ کرد 😅🤌🏻🤣 93 بازدید | 5 پست اومدی I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺 1404/08/09 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zire_asemone_khoda مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3511 از صب دارم گریه میکنم ولی تو منو خندوندی😂😂😂 😂😂🤌🏻الحمدالله باعث خنده ات شدم I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23436 جدید بود؟نبود؟😂😂😂😂😂😂😂😂 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zire_asemone_khoda مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3511 جدید بود؟نبود؟😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂جدید بود I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺