2777
2789
عنوان

تروخدا کمک کنید

46 بازدید | 7 پست

نمیدونم چرا نمیتونم ارتباط برقرار کنم حتی با اعضای خانواده ام

دیگه خسته شدم افسرده شدم احساس میکنم نمیتونم وارد اجتماع بشم میشه مامانم به من میگه چرا نمیگی نمیخندی اصلا با من حرف نمیزنی همش اخم میکنی خودم دوست دارم ارتباط برقرار کنم میشه کمکم کنید چکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بچگی اینجوری بودم ولی الان احساس میکنم نیازه که ارتباط برقرار کنم

تو اجتماع باش؛ برو کلاس های هنری و دوست پیدا کن: تو اقوام با دخترای فامیل برنامه دورهمی بریزید و برو باشگاه کلن از تو خونه در شو ارتباط بگیر با جامعه

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
اصلا اعتماد به نفس و خودباوری ندارم

همون میگم برو بیرون اعتماد بنفسم پیدا میکنی کم کم

با تو خونه نشستن که فکر نکنم کار به جایی ببری البته اگه بتونی کتاب های روانشناسی بخونی خوبه

یه کسب و کار و مهارت یاد بگیر شروع کن به پول در آوردن؛ پول هم میتونه اعتماد بنفس بده بهت و اینکه مهارتم داشته باشی به خودباوری میرسی

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲