2777
2789
عنوان

ثواب عجیب فردا

273 بازدید | 20 پست

روز دحوالارض از چهار روزی است که در تمام سال به فضیلت روزه گرفتن، ممتاز است و در روایتی آمده است که روزه ‌اش مثل روزه هفتاد سال است؛ و در روایت دیگر کفاره هفتاد سال است و هر که این روز را روزه بدارد و شبش را به عبادت بسر آورد از برای او عبادت صد سال نوشته شود؛ و هر چه در میان آسمان و زمین وجود دارد برای کسی که در این روز روزه‌دار باشد استغفار می‌کنند. و این روزی است که رحمت خدا در آن منتشر گردیده و از برای عبادت و اجتماع به ذکر خدا در این روز اجر بسیاری است و از برای این روز به غیر از روزه و عبادت و ذکر خدا و غسل دو عمل وارد است.

منبع سایت خبرگزاری حوزه

خواهرا هر کی روزه گرفت همه مون رو دعا کنه لطفا🌷

❤❤

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان من هیچی نمیدونم 

هم لاک دارم همم میخام روزه بگیرم باید غسل کنم

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

التماس دعا عزیزان💕

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

اینم اولین خودرو برقی و مخترعش 😁😅

اولین خودرو‌های برقی جهان برای رانندگی درون‌شهری بازار سودآوری داشتند. باتری قابل شارژ که وسیله‌ای مناسب برای ذخیره انرژی در یک وسیله نقلیه بود، اولین‌بار در سال ۱۸۵۹ با اختراع باتری سربی‌اسیدی توسط گاستون پلانته، فیزیکدان فرانسوی، تولید شد. آنچه احتمالا اولین خودرو برقی حامل انسان با منبع انرژی درونی به‌حساب می‌آید، در آوریل ۱۸۸۱ توسط مخترع فرانسوی، گوستاو ترووه، در خیابان‌های پاریس آزمایش شد.

در سال ۱۸۸۰ ترووه یک موتور برقی «زیمنس» کوچک را ارتقا بخشید و آن را با یک باتری قابل شارژ در یک سه‌چرخه انگلیسی ساخت شرکت «جیمز استارلی» قرار داد و اولین خودرو برقی جهان را اختراع کرد. این سه‌چرخه برقی در ۱۹ آوریل ۱۸۸۱ با موفقیت در مرکز پاریس آزمایش شد، اما ترووه نتوانست آن را ثبت اختراع کند
نصف سایتها هم که باز نمیشه اینا چیه 😅😂

سرچ کردن بلد نیستی دیگه تقصیر من نیست...

یه کتاب رفرنسه، توقع نداری که توی عنوانش بیان اینو بگه!

دانلود کن بخونش، توقع نداری که برات خلاصه نویسی کنم...

اینم اولین خودرو برقی و مخترعش 😁😅 اولین خودرو‌های برقی جهان برای رانندگی درون‌شهری بازار سودآوری ...

ابن سینا در كتاب قانون نظريه اي را درباره درمان هارگزيدگان بيان كرد كه به نوعي نظريه واكسيناسيون است...
جمشید آرین اصل، ایده پرداز و مخترع ایرانی خودروهای الکتریک هوشمند است که در سال ۱۳۳۹ در شهر تهران به دنیا آمده‌است...

اینم اولین خودرو برقی و مخترعش 😁😅 اولین خودرو‌های برقی جهان برای رانندگی درون‌شهری بازار سودآوری ...

عزیزم اگه انقدر از ایرانی بودن خودت احساس خفت و خواری داری لازم نیست جار بزنی، میتونی بری پیش معشوقین اروپاییت