2777
2789
عنوان

طلاق با وجود بچه ۵ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1738 بازدید | 58 پست
اگه دختره  بچه ت مخصوصا طلاق نگیر  اگه خائن ومعتاد نیست  اصلا طلاق نگیر درست میشه زم ...

دست بزن داره لوسه خودخواهه.بچه نیس.مخصوصا دست بزنش‌‌‌‌‌.....

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 

میگم دوران عقد و نامزدی هم همینجوری بود؟

سپیده صدام کنید        خواهش میکنم قلب هارو نشکونید                                           با ادامه ندادن به بحث با بعضیا من فقط خودمو درگیر نمیکنم چون هرچی من بگم متوجه نمیشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اقتضای سنش هست. اینا و در مورد بچه ات گفتی اره؟ اگه اره ک ی مقدار مهربان تر ب زندگی نگاه کن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عدم تفاهم

من قبلا طلاق گرفتم 

اگ میخوای نظرمو بدونی میگم کتار بیا با زندگیت اینکارو نکن هم خودت نابود میشی هم بچت مخصوصا تو ای دوره زمونه 

قدر داشته هاتو بدن  بیرون هیچ خبری نیس 

عزیز دل وقتی مادرمیشی باید خیلی چیزا رو ازش بگذری البته این نظرمنه ینی اگ من توو جهنم زندگی کنم حاضرنیستم ثانیه ای از بچه هام دورباشم منم توو زندگی سختی وفرازونشیب زیادی داشتم ولی ب جرات قسم میخورم ک ی بارجلوبچه هام گریه نکردم شوهرم دادمیزد من میخندیدم ومیگفتم داریم با بابا نمایش بازی میکنیم ببین وقتی عصبانیه شوهرت اصلا باهاش حرف نزن دعوامیکنه تو خانومی کن چیزی نگو فقط بخاطربچت اخه بچه ها خیلی لطیفو معصومن 

با مشاوره ان شالله حل میشه برا زندگیت تلاش کن

بخاطر بچه ت

ب دلش یه کم راه برو

از  کجا معلوم ازدواج بعدیت از این بهتره 

اگه ازدواج م نکنی تو این جامعه بدتر گرفتار میشی

خب اقتضای سنش هست. اینا و در مورد بچه ات گفتی اره؟ اگه اره ک ی مقدار مهربان تر ب زندگی نگاه کن

نه شوهرم رو میگم

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 
من دلم جدایی میخاد ینی حاظرم شوهرم بزاره بره .. ولی نمیشه ... پسرمم۱۲سالشه ...بزرگه ..ولی بازم از ...

سن بلوغ؟

پسری و میشناختم مادر پدرش۱۵ _۱۴ سالگی جدا شدن

موند پیش باباش

رفتارهای بدشو یاد گرفت و از همه زن ها و مادرش بیزار شد

اابته همه این رفتارها تقصیر پدرش بود اگه پدرش،انقدر بد مادر و نمیگفت اینجوری نمیشد