2777
2789
عنوان

طلاق با وجود بچه ۵ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 58 پست
اگه پیش کسی لمونه که رفتارش نرمالِ اره ولی پیش والد خودخواه بمونه الگو گیری مبکنه و نابود میشه

نمیشه یکی رو گفت والد خودخواه یکی زو گفت والد غیر خودخواه. ادما نسبت ب همسرشون شخصیت دیگ ای دازن تا نسبت ب فززندشون

شاید یکی همسر خوبی نباشه ولی والد عالی باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظتون کنه برای هم عزیزم. دوری از بچه سخته.ولی با آدم زبون نفهم خودخواهم سخته زندگی کردن.....

خداهمه رو به راه راست هدایت کنه الهی انقد رابطتون خوب بشه ک یه روزی بشینی به اون روزات بخندی

دوری یک والد برای اون بچه راحت تر از دیدن صحنه های دلخراش پریدن مادرپدر به همدیگس

دقیقا حرف منم همینه بچه توی استرس و جنگ و دعوا بزرگ بشه خیلی بیشتره اسیبش و حتی جلوی بچه هم دعوا نباشه و در خفا باشه، بچه سردی پدرمادرشو و نرمال نبودن و محبت نکردن والدینشو ب همدیگه متوجه میشه و الگوی بدی میشه براش

شوهر من رفیق بازه جدیدا دروغگو هم شده الانم حس میکنه خیانت کرده

کآش شوهر من رفیق باز و خائن بود ولی استرسی و عصبی و وسواسی نبود دست بزن نداشت.....

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 
خداهمه رو به راه راست هدایت کنه الهی انقد رابطتون خوب بشه ک یه روزی بشینی به اون روزات بخندی

مرسی گلم....

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 
شک دارم روانشناس باشی من مشاورم و میگم ک بچه اگه وسط میدون جنگ پدرمادر بزرگ بشه خیلی اسیب بیشتری میب ...

نگفت میدون جنگ. دقت کن گفت اوقات خوب هم دارن. باید سعی کنن این اوقات خوب را بیشتر کنن.شما مشخصه که فقط کتاب خوندی خانمی مطمینم مادر هم نیستی

نگفت میدون جنگ. دقت کن گفت اوقات خوب هم دارن. باید سعی کنن این اوقات خوب را بیشتر کنن.شما مشخصه که ف ...

اتفاقا بچم 4 سالشه

کتاب هم نخوندم فقط

ولی شما نباید یهو نسخه بپیچی ک مطمئنی بچه نابود میشه با طلاق

برای چی نابود بشه 

بچه ی طلاق 

مسلما اذیت میشه از نبودن پدرمادرش کنار هم و نداشتنشون باهم

ولی مسئله ی عمده اش دلتنگیه

اما بچه ای ک وسط جنگ و لجبازی و سردی بزرگ بشه خیلی اضطراب، نا امیدی، استرس، و کلی حس بد رو تجربه میکنه ک مخرب تر هستن

انشالله اسی زندگیش خوب بشه و نیاز ب طلاق نباشه

ولی خب اگع فک میکنه با جنگ و دعوا و هرچی بایذ بسازه بخاطر بچش، این اشتباهه چون اسیب بیشتری میزنه ب بچه

حالا مشکل من برعکسه شوهرم بیشتر با دخترمو پسرم خیلی بده خییلی کوچیکنا بزرگ نیستن 

میگه اینا باید مثل سگ کتک بخورن تو لوسشون میکنی من موندم سر دوراهی که اینارو نجات بدم از دستش یا بمونم