2777
2789
عنوان

طلاق با وجود بچه ۵ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1738 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دعوا نبینه هرروز خیلی بهتره تا اینکه بچه طلاق بشه  پیش یکی باشه ولی اعصابش ارومتر باشه توی ...

اگه پیش کسی لمونه که رفتارش نرمالِ اره

ولی پیش والد خودخواه بمونه الگو گیری مبکنه و نابود میشه

بچه دعوا نبینه هرروز خیلی بهتره تا اینکه بچه طلاق بشه  پیش یکی باشه ولی اعصابش ارومتر باشه توی ...

الان پشیمون نیستی؟ من طلاقم نمیده بزور دیروز آوردم خونمون نخواستم آبروریزی کنه وگرنه نمیومدم

من به آخرش رسیدم آرزومه جدا شم ولی بچم چی میشه ای خدا

شما دقیقا مثل منید.هی میخوام برم تمومش کنم ولی‌میگم بچم چی میشه.

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 
سن بلوغ؟ پسری و میشناختم مادر پدرش۱۵ _۱۴ سالگی جدا شدن موند پیش باباش رفتارهای بدشو یاد گرفت و از ...

ن بابا پسر من هر وقت دعوامون میشه من بخاج برم قهر 😂پسرم جلو تر از من خودشو آماده میکنه میگه من هر جا رفتی باهات میام ..من نمیخام پیش بابا باشم دوست ندارم ...وابسته منه ...ولی شوهرم‌گفته من پسرمو نمیدم .خلاصه فعلن هستیم میزنیم تو سر کلع هم ...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
من روانشناسم و در یک کلام بهتون میگم از الان بچتو نابود شده بدون

شک دارم روانشناس باشی من مشاورم و میگم ک بچه اگه وسط میدون جنگ پدرمادر بزرگ بشه خیلی اسیب بیشتری میبینه نسبت ب طلاق و دوری از یک والد

برای چی بچش نابود شه دور از جونش

عزیز دل وقتی مادرمیشی باید خیلی چیزا رو ازش بگذری البته این نظرمنه ینی اگ من توو جهنم زندگی کنم حاضر ...

خدا حفظتون کنه برای هم عزیزم.

دوری از بچه سخته.ولی با آدم زبون نفهم خودخواهم سخته زندگی کردن.....

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 
من خیلی نگران بچمم ولی شوهرمم طللق نمیده 

شوهر من میگه یا حرف حرفه من باید باشه یا طلاق...

شک دارم روانشناس باشی من مشاورم و میگم ک بچه اگه وسط میدون جنگ پدرمادر بزرگ بشه خیلی اسیب بیشتری میب ...

اگخ پیش والد خودخواه بمونه و والد مد ام‌بد همسرشو بگه و همه تقصیرارو گردن همسر سابق بندازه نابود میشه

خبلی مهم پیش کی میمونه و طرف چقدر صلاحیت داره

الان پشیمون نیستی؟ من طلاقم نمیده بزور دیروز آوردم خونمون نخواستم آبروریزی کنه وگرنه نمیومدم

نه اصلا پشیمون نیستم 

خیلی از بچه هارو دیدم وقتس یزرگ شدن ب پدرمادرشون گفتن چرا طلاق نگرفتین اگه طلاق گرفته بودین خیلی بهتر بود تا اینکه مارو تو جنگ و دعوا بزرگ کنید

استرسی ک ب بچه موقع دعوای والدین وارد میشه برابر با استرس یک سریاز در میدون جنگه

اگخ پیش والد خودخواه بمونه و والد مد ام‌بد همسرشو بگه و همه تقصیرارو گردن همسر سابق بندازه نابود میش ...

کسی ک میخاد طلاق بگیره باید برای بچش هم با مشاور صحیت کنه ک چیکار کنه ک اسیب طلاق زو ی حداقل برسونه برای بچه

شک دارم روانشناس باشی من مشاورم و میگم ک بچه اگه وسط میدون جنگ پدرمادر بزرگ بشه خیلی اسیب بیشتری میب ...

دوری یک والد برای اون بچه راحت تر از دیدن صحنه های دلخراش پریدن مادرپدر به همدیگس