2777
2789
عنوان

عدد بتا و ساک بارداری - به دادم برسین مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 104421 بازدید | 178 پست
ایشالله که نازنین جون همه چی به خیر و خوشی باشه واست و صدای قلب نازنینشو بشنوی بزودی امین
عاقبت شبی از شبهای دور ****کودک من پا به دنیا مینهد****ان زمان بر من خدای مهربان****نام شورانگیز مـــــــــــادر میدهد**** "خدا جونم خدایی که به من معجزتو نشون دادی ازت میخوام کسایی که منتظر هستن خودت تو سال جدید نی نی دارشون کنی"امین یا رب العالمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انالی همون که لکه بینی نداری خودش امیدوار کننده اس و نشون دهنده اینه که نی نی حالش خوبه
عاقبت شبی از شبهای دور ****کودک من پا به دنیا مینهد****ان زمان بر من خدای مهربان****نام شورانگیز مـــــــــــادر میدهد**** "خدا جونم خدایی که به من معجزتو نشون دادی ازت میخوام کسایی که منتظر هستن خودت تو سال جدید نی نی دارشون کنی"امین یا رب العالمین
نازنین جون شما هم زیر شکمت و تخمدانت و گاهی کمرت درد میکنه ؟ من همش درد پری دارم مدام میرم دستشویی خودمو کنترل میکنم ببینم پری نشدم
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
نگران عدد بتا نباش.خیلی هم مهم نیست..دوست من باباش فوت شد دوقولو باردر بود بعد دوهفته تاخیربتاش 700 بود...الان نی نی هاش کنارشن....رو بتا وعددش حساس نشو پس
همه از من میترسن ..من از تو.... خخخ اینو شوهرم میگه😁
قربونش برم انالی جونی تو رو خدا با این فکرا عشق خاله رو اذیت نکن همه چی داره خوب پیش میره من مطمئنم که نی نی الان مثل یه نخودچی چسبیده تو دلت و داره به ما میخنده اخخ قربونش برم
انالى بله منم گاهى زىر دلم درد داره گاهى هم تخمدان راستم کمى تىر مىکشه به دلت بد راه نده منم اىن روزا رو گزروندم سه بار از بتا دادم, اىشالا امروز تىتر خىلى خوب بالا رفته از نگرانى در مىاى
لطفا برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستید...