2777
2789
عنوان

عدد بتا و ساک بارداری - به دادم برسین مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 104383 بازدید | 178 پست
کارشناس جان من نرفتم که سونو کنه گفتم شاید دردم غیر طبیعیه اینطوری ارامشم رو بهم زد ممنونم از راهنماییت بخدا این نی نی سایت نبود من دغ میکردم
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مث تو بودم...بتام دیرمیرفت بالا..اومدم گریههههه کردم...ولرز گرفتم از استرس سقط کردم درحالی ک نگو همون روز بتا دوبرابر شده بود..پس استرس بدترین چیزه
همه از من میترسن ..من از تو.... خخخ اینو شوهرم میگه😁
اصلا استرس نداشته باش عزیزم بدترین چیزه و ممکنه با نگرانیت از بین ببری نی نیتو چون من اینجوری بودم استرس کمرمو شل میکرد و افتادم به لکه بینی ولی خدا دخملمو نگه داشت من هفته هشتم با سونو وازینال ساک حاملگی رو دکیم دید
اره تو رو خدا استرس نداشته باش بخدا نی نی گناه داره
عاقبت شبی از شبهای دور ****کودک من پا به دنیا مینهد****ان زمان بر من خدای مهربان****نام شورانگیز مـــــــــــادر میدهد**** "خدا جونم خدایی که به من معجزتو نشون دادی ازت میخوام کسایی که منتظر هستن خودت تو سال جدید نی نی دارشون کنی"امین یا رب العالمین
نازنین شما هم بذار هفته هشتم برو که مث انالی جونم استرس نگیری من میدونم چیزی نیست این انالی استرس الکی گرفته
عاقبت شبی از شبهای دور ****کودک من پا به دنیا مینهد****ان زمان بر من خدای مهربان****نام شورانگیز مـــــــــــادر میدهد**** "خدا جونم خدایی که به من معجزتو نشون دادی ازت میخوام کسایی که منتظر هستن خودت تو سال جدید نی نی دارشون کنی"امین یا رب العالمین
دوست جونا میشه برای سلامتی نی نی انالی جونم صلوات بفرستید االهم صل علی محمد و ال محمد
نیلوفر جون خیلی واست خوشحالم که این دفعه قلب نی نی تو دلت به تپش افتاد ایشاا... به سلامتی به دنیا بیاریش
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...