2777
2789
عنوان

خودخوری داره نابودم میکنه

78 بازدید | 6 پست

چندسال پیش شوهرم با برادرش شریک شد وآقا پولارو کشید بالا وزد به دعوا وشوهرم قطع ارتباط کرد ، ما همون روزا قرار بود خونه بخریم ولی چون پولا رو خورد مانتونستیم چقدر اذیت شدیم چقد  دعوا کردیم وروح روان پسرم بهم ریخت وآقا رفت برا خودش وخونه خرید و کلی پول به حساب گذاشت وشوهرم پنج سال قطع ارتباط بود ولی دوباره پیداش شده و با شوهرم حرف میزنه دوباره داره با شوهرم یه معاملاتی میکنه کلی دعوا کردم ولی شوهرم میگه من آدم قدیم نیستم پولمو ازش میکشم بیرون ، ولی من نمیتونم اون روزایی سخت رو فراموش کنم الانم از شوهرم کینه کردم وقتی جلوم باهاش حرف میزنه رسما نابود میشم ولی پسرم میاد میگه مامان ولش کنم بخاطر من بچم همش همش میگه تو شاد باش ولی من نمیتونم ، خواهش میکنم به من بگید چکار کنم میخوام بخاطر بچم بخندم با شوهرم خوب باشم ولی نمیتونم میگم شوهرم مارو خوار کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چچطوری کارای برادرشو از یاد ببرم ، زمانیکه ما امید به خونه بستیم مارو ناامید کرد

فقط خدا 

از خودش کمک بکیر 

به نعمتهای زنیت فکر کن چیزهایی که از دستت خارجه رو رها کن اونا پازل زندگیته تو‌تو اون وضعیت هستی خدا خواسته ینی باهاش باید کنار بیای تا خدا برات درست کنه

فقط خدا از خودش کمک بکیر به نعمتهای زنیت فکر کن چیزهایی که از دستت خارجه رو رها کن اونا پازل زندگیته ...

ههمش میگم زرنگی کرد حق بچمو خورد حالا دوباره اومده ، فکرا ولم نمیکنه ، از اون طرف بچم همش اضطراب داره میگه بخاطر من نادیده بگیر ، شوهرم میگه بخند بذار کارمو بکنم ولی دلم نمیشنوه