2777
2789
عنوان

عدد بتا و ساک بارداری - به دادم برسین مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 104289 بازدید | 178 پست
خیلی حالم بده اینهمه مشکل اینهمه درد این همه گریه و زاری اخرش خوشحال شدم که بالاخره نتیجه گرفتم ولی میبینی مامای جون ؟ لحظه به لحظه استرس و ناامیدی حالم انقققققدر بده که دلم میخواد بمیرمپدیشب خواب دیدم پری شدم تورو خدا دعا کنیدمشکلی پیش نیاد چرا دکترم نگفت زود اومدی ؟ حتی سعی نکرد ارومم کنه انقدر گفتم خوبه خوبه خودم چشمش زدم
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
نازنین شما هفته چندید الان؟
عاقبت شبی از شبهای دور ****کودک من پا به دنیا مینهد****ان زمان بر من خدای مهربان****نام شورانگیز مـــــــــــادر میدهد**** "خدا جونم خدایی که به من معجزتو نشون دادی ازت میخوام کسایی که منتظر هستن خودت تو سال جدید نی نی دارشون کنی"امین یا رب العالمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انالی جان نگران نباش,,من 10روز بعد عقب افتادن پری بتام200بودش,,خیلی کم بوثش,,الانم دوقلو باردارم با بتای 200,,پس به خودت استرس نده
از لبخندت برای تغییر دنیا استفاده کن... مگذار دنیا لبخندت را تغییر دهد...!
نه هیچ کاری نکردم نازنین فعلا نرو صب کن تا هفته ی 8 میبینی حال منو مامی چون همسرم پیشم نیس که سنگینترین کاری که کردم اینه که گاهی ظرف میشورم همین و بس
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
آدما با هم فرق میکنن من 6 هفته و 4 روز رفتم قلبشم تشکیل شده بود الآنم فسقلی کنارم دآره غر میزنه. نگران نباش انشاالله همه چیز اوکی هست.
الا بذکر الله تطمئن القلوب... پسرم نفسم... دخترم آرامش قلبم ...همسرم سایه سرم  
من روزی که باید پری میشدم رفتم سونو ساک دیده نشد و دکتر گفت ختم بارداری چون باید الان یه ساک کوچیک دیده بشه منم کلی استرس گرفتم 20 روز بعد رفتم سونو قلب نی نی تشکیل شده بود باید تیتر بتا میدادی بتای بالای 200 ممکنه 500 باشه
انالی جون خودتو ناراحت نکن ایشالله که چیزی نیست و نی نی سفت و سخت تو دلت چسبیده من خیلیا رو دیدم تو نی نی سایت هفته های اولشون رفتم سونو دادن ساک یا حتی قلب تشکیل نشده و تا سونوی بعدی مردن و زنده شدن ولی همه چی اوکی بوده بخدا راست میگم انالی اونروزای اول خودم استرس اینو داشتم که چرا دکتر اینقدر دیر بهم گفت بیا سونو ولی اینا رو که میخوندم فهمیدم دکترم یه چیزی میدونسته تو هم الکی چرت نگو توکلت به همون خدایی باشه که همیشه هواتو داشته
عاقبت شبی از شبهای دور ****کودک من پا به دنیا مینهد****ان زمان بر من خدای مهربان****نام شورانگیز مـــــــــــادر میدهد**** "خدا جونم خدایی که به من معجزتو نشون دادی ازت میخوام کسایی که منتظر هستن خودت تو سال جدید نی نی دارشون کنی"امین یا رب العالمین