2777
2789

سلام کسی هس کمکم کنه؟

آنان ک میرقصند درچشم کسانی ک صدای آهنگ را نمی شنوند،همیشه دیوانه ب نظر می آیند💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشجو هستم  ماما بفرما گلم

عزيزم به منم كمك ميكنى؟؟سوال بپرسم؟

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
من دانشجو هستم  ماما بفرما گلم

سلام عزیزم مرسی وقت گذاشتی من باردارم پنج هفتمه اینو تو سونو فهمیدم خیلی خطرناکه ینی چی ب نفع هماتوم👇

Rimباریک اکوفری در مجاورت حد تحتانی محیط ساک بارداری مشاهده میشود ک حدود ده درصد محیط ساک بارداری را در برگرفته ک در درجه اول بنفع هماتوم ساب کوریونیک میباشد

بپرس عزیزم 

به حساب اولين روز اخرين پريود من الان بايد ٦هفته و يك روز باشم ولى ٢روز پيش رفتم سونو واژينال اما دكتر گفت ساك ديده نشد همون روز بتا دادم ٩٥٠ بود ، ٩ روز قبلش بتام١٨٠بود ، و از همه مهم تر اينكه لكه بينى قهوه اى تيره گاهى هم خيلي كم خون ميشه،الان بنظرتون من ممكنه باردارى خارج رحم داشته باشم؟اخه دكتر سونو واژينال كرد اگه چيزى ديد حتما ميگفت اما فقط گفت بتا تكرار كنم

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
قبلا هماتوم داشتی یا الان متوجه شدی ؟

ن تازه فهمیدم اولین بارداریمه خونریزی اینام نداشتم

لکه بینی هم ندارم