2777
2789
عنوان

خانما کسی هست؟ کدومتون خواهر برادر دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 79 پست
منم این مشکلو داشتم ولی با یه تفاوت بزرگ،که خواهر بزرگ من اینکارو میکرد،اون یجورایی. خودشو صاحب همه ...

خدا روشکر از شال روسری من استفاده نمیکنه 

ولی مانتوهام 

کفشام 

دیگه وسیله ها 

حتی به لباس زیر هم رحم نمیکنه🤢

نمیدونم چرا با اینکه مامانم 

من به شدت رو این مسائل حساسیت به خرج میدیدم 

اون انقد پبو بار اومده که چندشش نمیشه از استفاده از لباس شخصی

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این مشکلو داشتم ولی با یه تفاوت بزرگ،که خواهر بزرگ من اینکارو میکرد،اون یجورایی. خودشو صاحب همه ...

عزیزم چطور تونستی از اون وضعیت دربیای 

و دیگه از وسایلات استفاده نکنه؟

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

دقیقا مامان منم حمایت میکرد با این عنوان. که اون بزرگتره،باید بهش احترام بزاری 

یادمه کوچیک بودم داداشم شهر دیگه سرباز بود ،یه ساعت مچی خبلی خیلی خوشگل برا من،برا خواهر کوچیکش گرفت به عنوان هدیه ،کادو شده بهم داد 

چون اون ناراحت شده بود مامانم از من گرفت داد به اون 

ساعت قشنگ منو اون دستش میکرد

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
😐🚶

همین بدتر حرص میده آدمو 

چون به چشم دختر بزرگتر بهم نگاه میکنه

انتظار داره همش کوتاه بیام در مقابلش 

و شر درست نکنم .

🥲پس تنها نیستم  راهکار تاحالا به ذهنت نیومده که چیکار باید کرد دقیقا اونم وقتی که مادرت پشت ...

فداتشم بزار بگم چیا به سرم اورد این خواهرم اون عروس خونه بود من بدبخت خونه تموم وسایلام ک براش بود هیچ فحش هایی ک بهم داد هیچ هیچوقت یادم نمیره از سر نفرت مدادو کرد تو دستم یادم نمیره هیچوقت مدادو پرت کرد سمت چشم چپم وحتی تو عکسم معلومه یه چشم کمتر باز میشه تا اونیکی بجای من به شخصی ک دوسش داشتم پیام داد وگفت ک دوسش ندارمو این حرفا بازم بگم؟ کارایی ک خودش میکرد و مینداخت به سر من بازم بگم؟ پول بابارو از جیبش برداشت انداخت گردن من بازمم بگم بخاطرش اندازه سگ کتک خوردم؟

عزیزم چطور تونستی از اون وضعیت دربیای  و دیگه از وسایلات استفاده نکنه؟

هیچ کاری نتونستم انجام بدم چون اون بزرگ بود و حمایت مامانم داشت و اینکه اگه چیزی میگفتم ،دست بزن داشت ،حمله میکرد میزد 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دقیقا مامان منم حمایت میکرد با این عنوان. که اون بزرگتره،باید بهش احترام بزاری  یادمه کوچیک بو ...

واااای چه بد 

متاسفم😔

دقیقا برعکس من 

که مامانم از کوچیکه حمایت میکنه 

💔

کمدت اگه قفل داره ک هیچ،اگه نداره براش قفل بخر و کلیدشو قایم کن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

هیچ کاری نتونستم انجام بدم چون اون بزرگ بود و حمایت مامانم داشت و اینکه اگه چیزی میگفتم ،دست بزن داش ...

آه 

ولی از فعل گذشته استفاده میکنی عزیزم🥲

میتونم بپرسم دلیلشو ؟

خواهرت ازدواج کرده الان رفته خونه خودش احتمالا؟

کلید نداره متاسفانه  ولی با این اوضاع یا باید اتاقمو جدا کنم ازش  یا یه کمد قفل دار بخرم ...

خب یه کمد قفل دار بگیر ارزش داره واقعا خودتم راحت کن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عیب نداره بعد چندبار سلیطه بازی اوکی میشه😀  چندسالشه؟

۱۵🤦🏻‍♀️

خدا روشکر از شال روسری من استفاده نمیکنه  ولی مانتوهام  کفشام  دیگه وسیله ها  ...

کمد بخررررررررر