2777
2789
عنوان

خانما کسی هست؟ کدومتون خواهر برادر دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 79 پست
۴سال از من کوچیکتره.زبون درازه.دوس دار ه مث من باشه.خودمم دوس ندارم مث خودم باشم😶

😂 خودتو دس کم میگیری اینک دوس داره شبیه ت باشه نشون میده شخصیت جالب و خواهانی داری ک اون میبینه ب همین خاطر تقلید میکنه

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی میکنن ولی وقتی درده و خودم نمیخوام چی جیگرم

قلبم مچاله شد قشنگم درکت میکنم و نمیگم که امید داشته باش و این دنیا خیلی زیباس و باید زندگی کنی 

چون اگه بگم سسشعری بیش نگفتم چون خودم اصلا بهش ایمان و باور ندارم 

حقا که این زندگی زیبا میشد اگه خونواده هامون خواسته هامون آرزوهامون همونی بود ک میخواستیم

اما اینطور نشده خونواده هم که قوز بالا قوز آرامشی که باید رو کنارشون نداریم 

ولی محکم باش

قوی باش 

تو فقط خودتو داری 

میدونی همین چند کلمه ای که باهات حرف زدم حس کردم تو بهترین و مهربون ترین دختر،خواهر و دوستی هستی که تاحالا باهاش مواجهه شدم 

صبری که تا حالا تا همین لحظه داشتی رو تحسین میکنم

و میگم فقط برای خودت بجنگ چون مطمئن باش ارزششو داری💞 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
عزیزدلم میخوای درخواست بدم؟

اره نفس💛

فدایت.بفرما گل🌹

قربون شما