2777
2789
عنوان

قالیشویی

707 بازدید | 20 پست

خاستم بگم در مورد قالیشویی بانو کرج ،فرشهای تبریز کلی رج بالا دادم خیلی کارشون عالی بود و بی نظیر بود ،فرشاد نو شدن ،یه کار جالب کردن فرش با دوتا کاور آوردن یه پارچه ای یه پلاستیکی ، منتها یه خرده گرون وکلی هم تو فاکتور آیتم تیک زدن،  برام جالب بود با رفوگری فرش ۴روزه  آوردم،حالا میخوام مبلمان بشورم شرکت خوب سراغ دارید 

شویی اندرزگو-

با توجه به اینکه دو سال قبل داده بودم به یه قالی شویی که گند زد به قالی هام و تموم گل های ابریشم قالی من خوابید، یه تخته دیگه هم داشتم که با توجه به شستشوی نامناسب اونم غرق پشم و کرک بود و افتضاح تو خونه ام درست کرد،  دیگه این دفعه گفتم اول که اومدید بهم بگید چیکار می کنید.

بعد قالی هام رو ببرید.

من خیلی حساسم هم روی تمیزی. هم روی قالی هام.

خلاصه یه کارشناس اومد. خیلی با دقت قالی رو چک کرد و گفت قالی انگار جون داره. و نباید قالی رو مثل فرش ماشینی با شیلنگ شست. و تایید کرد که گل های ابریشم قالیم رو نفر قبلی خراب کرده.

قالی هام رو دی ماه بردند.  الان که 23 بهمن آوردند. دور قالی هام رو چرم مرغوب دوختند. ریشه زدند. شستند. لکه گیری کردند.

اینقدر قالی هام تمیز و معطر شده که زنگ زدم و هزار بار ازشون تشکر کردم.

خیلی ممنونم ازشون.

خیلی خیلی زیاد. الهی پول من حلال شون باشه. 

قالی شویی اندرزگو.شعبه شرق 77091702

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر به دنبال  ارزان ترین قالیشویی تهران یا بهترین قالیشویی تهران  هستید، قالیشویی سه سوت  دارای شعبه در تمام نقاط تهران و با بهره گیری از دستگاه های تمام اتومات و مواد شوینده مرغوب و با کیفیت بهترین گزینه برای شما است

سه سوت میبره میشوره میاره!!!!

میشه واسه پدرشوهرم یه صلوات بفرستید مشکلش حل بشه..ممنونم

به توصیه یکی از اقوام  چند ساله فرشامو میدم   قالیشویی زعفرانیه 

کارشون خیلی خوبه فرشا خیییییلی تمیز میشه 🥰 و آسیبی نمیبینه 

تلفن تماس هاشونم میزارم اگه کسی نیاز داشت ۲۲۶۰۵۰۳۷ 

۴۴۰۲۳۴۷۱

قالیشویی فرمانیه خوبه من خودم چون با توجه به کامنت ها سراغ این قالیشویی رفتم گفتم حتما کامنت بگذارم، به نظرم بسیار منظم و حرفه ای بودند و درخواست پول اضافی هم نکردند. کیفیت هم راضی کننده است. قطعا بازهم از خدمات اینجا استفاده میکنم موفق باشیدقالیشویی فرمانیه 

(۷۷۳۶۳۷۶۲)(۲۲۴۶۲۴۰۰)

از کار قالیشویی یاران انصاف راضی هستم و چون گفتن کارشون تضمینی هست و تا وقتی که ما رضایت ندیم هیچ هزینه ی نمیگیرن من خیلی راضی هستم از قالیشویی یاران انصاف بابت کار خوبشون تشکر میکنم واقعا اسمشون روشون هستش با انصاف هستن نسبت به قیمت شون این هم شماره هاشون 02144024996

02122220447 

09938740045

دوستان براتون شمارشون گزاشتم که اگر دوست داشتین تماس بگیرین من راضی بودم

09100130166

شماره تلفن بهترین قالیشویی تهران، شماره قالیشویی سه سوت است.

امروزه باتوجه‌به وجود تکنولوژی به‌راحتی می‌توان شماره تلفن بهترین قالیشویی تهران را در اینترنت پیدا کرد. به همین ترتیب تنها با یک تماس می‌توان فرش‌های خود را جهت شستشو به قالیشویی سپرد. امروزه باتوجه‌به اینکه بیشتر خانه‌ها به شکل آپارتمان است و حیاطی برای شستشوی فرش وجود ندارد، دادن فرش به قالیشویی بسیار مرسوم شده است.

از طرفی با وجود حیاط شخصی هم  باز افراد ترجیح می‌دهند که کار شستشوی فرش خود را به قالیشویی بدهند؛ چراکه خشک‌کردن فرش هم خودش به اندازهٔ شستن آن به شکل سنتی سخت است و در اکثر مواقع رنگ زردی بر روی فرش و یا ریشه‌ها باقی می‌ماند. از طرفی شستشو و خشک شدن فرش به شکل سنتی در خانه بستگی بسیار زیادی به فصل و آب و هوا دارد. درنتیجه در روزهای ابری و بارانی امکان شستشو فراهم نیست. مجموعه‌ی این موارد سبب شده تا افراد همواره خواهان سپردن فر‌ش‌های خود به قالیشویی باشند. از طرفی به دلیل اینکه قالیشویی‌ها خدمات دیگری از جمله ریشه زنی، رفوگری و… را انجام میدهند، سبب شده تا افراد بتوانند در یک مدت زمان کوتاه تمام نیازهای خود را رفع کنند.

قالیشویی ونک خیییلی خوبه❤❤🙏🙏. فرشهای دستبافت کرک گل ابریشم دادم برای شستشو البته زمانی که کارشناسشون اومد بهم توصیه کرد ریشه فرشامو تعویض کنم آخه ریشه ها همشون پوسیدگی داشت دست میزدی در میومد این پوسیدگی در اثر مواد شیمیایی که ۳ سال پیش دادم یه قالیشویی به وجود اومده بود .امروز فرشامو آوردن هم شستشو و ریشه بافیشون خیلی خوب شده اصلن معلوم نیست ریشه ها عوض شده چون ریشه فابریکی برام زدن خیلی خیلی ممنونم از مجموعه کارخونه قالیشویی ونک ومدیریت خوبشون جناب مقدسی واقعا انسان شریف و مردم داری هستن تخفیف خوبی هم بهم دادن محبت کردن و منم وظیفه دونستم تجربمو به اشتراک دوستان بذارم واقعا کارشون نامبروانه.👌👌 

شمارشونو میذارم.

خوبیش اینه کل تهران شعبه داره.۸۸۶۴۲۲۱۲

قالیشویی زعفرانیه عاااااالیه 😍😍👌👌هفته پیش دستبافت دادم  بعد ماشینی هامو دادم امروز آوردن بی اغراق بگم خیلی خیلی کارشون تمیز و بی نقصه قیمتاشونم خوبه شمارشو میذارم.

۲۲۱۷۴۸۸۲

از قالیشویی دارآباد فوق‌العاده راضیم🥰🥰🥰👍👍👍💙💙

فرشهای دستبافت خودمو و فرش ماشینی خونه مادرمو به سفارش یکی از همکارام دادیم مخصوصا فرشهای خودم که بار اول بودکه  شسته میشد و استرس داشتم ولی خداروشکر کارشون تمیز و عالی و بدون هیچ آسیبی بود.چون من کارمندم همکاری لازم جهت تحویل فرشام انجام شد وصداقت در گفتار و کردار(تعرفه ثابت) این برام خیلی مهم بود .پرسنل محترم و اپراتورها با حوصله بودن.ضمنا چون کارخونست کل تهران شعبه و سرویس داره.شماره تلفنی که دارم و لینک سایتشو میذارم.  ۲۶۱۰۰۸۸۶

https://darabad.com/