2777
2789
عنوان

قالیشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 20 پست
قالیشویی زعفرانیه عاااااالیه 😍😍👌👌هفته پیش دستبافت دادم  بعد ماشینی هامو دادم امروز آوردن بی ...

سپاس بی کران بابت راهنماییتون. فرشامو امروز قالیشویی زعفرانیه آورد خیلی خوب شده مرسی که همچین قالیشویی خوبی رو بهم معرفی کردید♥️♥️♥️

ازقالیشویی دارآباد خیلی راضیم کارش بسیار تمیزه❤️😍😍👍👍👍💛💛💚💚💚💚💚💚💚💜💜💜💜

با کلی تحقیق و بررسی بالاخره فرشهای دستبافت سپردم کارخانه  قالیشویی دارآباد برام شستن و ریشه فرشام که خراب شده بود رو برام درست کردن خیلی استرس داشتم فرشام تمیز و سلامت برگرده خداروشکر هم به موقع برام بردن و آوردن هم کاربسیارتمیز و بدون هیچ ایرادی تحویلم دادن قیمتاشونم از جاهای دیگه خیلی مناسبتره ۰وظیفه دونستم منم نظرمو به اشتراک بذارم خوبیش اینه چون کارخونست همه جا تهران شعبه داره شماره تلفن دفتر مرکزیشو دارم میذارم 

۲۶۱۰۰۸۸۶

۲۲۹۸۹۶۵۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازقالیشویی دارآباد خیلی راضیم کارش بسیار تمیزه❤️😍😍👍👍👍💛💛💚💚💚💚💚💚💚💜💜💜💜

با کلی تحقیق و بررسی بالاخره فرشهای دستبافت سپردم کارخانه  قالیشویی دارآباد برام شستن و ریشه فرشام که خراب شده بود رو برام درست کردن خیلی استرس داشتم فرشام تمیز و سلامت برگرده خداروشکر هم به موقع برام بردن و آوردن هم کاربسیارتمیز و بدون هیچ ایرادی تحویلم دادن قیمتاشونم از جاهای دیگه خیلی مناسبتره ۰وظیفه دونستم منم نظرمو به اشتراک بذارم خوبیش اینه چون کارخونست همه جا تهران شعبه داره شماره تلفن دفتر مرکزیشو دارم میذارم 

۲۶۱۰۰۸۸۶

۲۲۹۸۹۶۵۳

دوستان من اکثر قالیشویی ها رو امتحان کردم ولی به جرات میتونم بگم بهترین قالیشویی قالیشویی زعفرانیه هس 

فرشا رو واقعا تمییییز میشورن و بسته بندی مرتب و منظم و برخورد پرسنل عالیه و سر وقت هم تحویل میدن 

خلاصه اگه دنبال قالیشویی خیلی خوب هستید 

قالیشویی زعفرانیه رو از دست ندید اینم شمارش میزارم کسی خواس ۲۲۶۰۵۰۳۷ 👍👍

سلام بهترین قالیشویی ونک هستش💯💯👌👌

فرشهای دستبافت منو بید خورده بود وخیلی بد شده بود دادم قالیشویی ونک برام بافت زدن قسمتهایی که بید زدگی داشت و ریشه و شیرازه ها رو عوض کردن به طوری که انگاری نو از بازار خریدم .شستشو عالی واقعا و بی عیب و ایراد .به کسانی که دنبال قالیشویی معتبر و کاربلد هستن قالیشویی ونک رو پیشنهاد میکنم. شمارش 88642212