بچه ها به نظرتون با توجه به شرایط جامعه، چند درصد از آقایانی که ۲۵-۳۰ سال دارند و مجرد هستند، رابطه داشتند؟ و الان دختر پسرهایی که دوست میشن و رابطه دارند چقدرش کامل هست؟
کاش ۶ سال پیش یکیو پیدا میکردم وضعیت جامعه هم روز به روز عوض میشه دهه های جوون تر هم که کمتر براشو ...
عزیزم ازدواج باید در سن مناسب و با شرایط مناسب باشه وگرنه در سن کم ازدواج کردن هنر نیس خیلی ها هم چشم و گوش بسته هستن ولی بعداز ازدواج دچار خیانت میشن فرد مقابل شما باید داری یه سری شرایط فکری و ....باشه تا بتونی ک زندگی رو باهاش ادامه بدی
بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش.
من شهرستانم اومدم تهران یه رفیق داشتم واقعیتش یکیو دوست داشتم خیلی سید بود بهم گفت از فکرش بیا بیرون نمیدونم چجوری فهمید گفت بدردت نمبیخوره و فلانه اهرش دیدم حرفی که زد درست بود تو عمرم با کسی نبودم اولین بارم بود به کسی دلمو دادم که فهمیدم اشتباه کردم هنوز هم نتونستم کلا فراموش کنم برا همین اینجا تاپیکها رو میخونم ولی جو سایت جوریه ادم کلا دیگه به کسی نمیتونه اعتماد کنه تو زندگیش خدا به هممون رحم کنه و اگه یروزی هم قسمت شد یه ادم خوب جلو راه ادم قرار بده🙏👋
عزیزم ازدواج باید در سن مناسب و با شرایط مناسب باشه وگرنه با سن کم ازدواج کردن هنر نیس خیلی ها هم چش ...
اره ولی ازدواج یه مقداری هم معصومیت لازم داره، نه اینکه هرکی رابطه داشته معصوم نیست ولی در کل ازدواج یکم حیا میخواد. که اگه قبلش آنقدر زیاده روی کنی از پس وفاداری بعدش برنمیای
کدوم قسمتش سواله؟ شغل من حالا مهم نبست . ولی توی علوم پزشکی اگر میخواید بدونیم همه رشته ها دکترا دار ...
عزیزم چون صحبت رشته شد گفتم وگرنه ک با شغل تون کاری ندارم اینکه گفتید دکترا علوم پزشکی برام جالب بود چون خود علوم پزشکی رشته مادر هس ک چندین زیر شاخه داره و قاعدتا اون زیر شاخه هارو میشه تا مقاطع بالاتر ادامه داد ولی شما گفتید دکترا علوم پزشکی و این برام چیز جالبی بود ...درهرصورت امیدوارم توی رشته تون و زندگی تون موفق باشید.
بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش.
امیدوارم. حالا ذات آدم خوب باشه مهمه البته. هستن افرادی که رابطه نداشتن ولی آدم افتضاحی اند
اره اصل ذات و اخلاق ادمه منظورم این نیست مثلا از مجبوری با یکی بوده باشن جدا شده باشن بعضیها هر چند وقت با یه نفر هستن یارو چهل و چهار سالش بود زن و بچه هم داشت یه سال بود خانمش قهر کرده بود این دنبال این و اون بود خدا کنه مجرد بمونی ولی دلت نشکنه هیچوقت که دیگه درست نمیشه من که سختمه دیگه بتونم اعتماد کنم به دوست دارمهای یه نفر شبتون بخیر ابجی🙏