2777
2789
عنوان

چند درصد اقایون مجرد رابطه دارند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 66 پست
آمار هم نمیتونه رقم بهت بده🥲ما از کجا بدونیم😅😅😅

تو اطراف آدم میشنوه بالاخره میخوام بدونم اطراف بقیه چه خبره

دوست های من که با دوس پسراشونن

از پسرها که میشنوم با این و اونن

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم خیلی کم پیش میاد ک فقط دیدن و بای بای کردن باشه

میدونی دیگه سن ام هم بالاتر میره، حساب میکنم طرفم دو سه سال هم که سنش زیادتر از من باشه، احتمال اینکه تقریبا یه پسر بدون رنگ گیرم بیاد خیلی داره کم میشه😅

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…
بشه عزیزم بشهههههههههه  دنیای کثیفی داریم ما 🙂

😣😣

اوایل هرکسی رو میدیدم با دوست پسر یا دوست دخترش بود، عجیب بود برام. ولی الان آدم های مثل خودم دیگه عجیبیم

نه منظورم اینه وقتی یه رابطه ایجاد میشه از دو طرف هست پس وقتی میگید چند درصد آقایون.  باید اینم ...

خب اخه من با خانوم ها نمیخوام برم تو رابطه. مهم نیست برام

ببین شهرها و فرهنگ ها مختلفه، ولی واقعا اطراف من پسر مجرد ک رابطه داشته باشه نیست.

شما کدوم استانی

میدونی دیگه سن ام هم بالاتر میره، حساب میکنم طرفم دو سه سال هم که سنش زیادتر از من باشه، احتمال اینک ...

چند سالته؟؟؟پسر بدون رنگ ک نمیتونی پیدا کن به خصوص با وضعیت فعلی جامعه

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 

۲۶

حالا کم رنگ! ولی احساس میکنم اونم دیگه نیست🤐🤐🤐

من تهرانم

۲۶ حالا کم رنگ! ولی احساس میکنم اونم دیگه نیست🤐🤐🤐 من تهرانم

تهران که باشی بدتر  بدون خط و خش هم پیدا نمیکنی 

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 

کاش ۶ سال پیش یکیو پیدا میکردم

وضعیت جامعه هم روز به روز عوض میشه

دهه های جوون تر هم که کمتر براشون مهمه این ماجرا

اگه پسر سر به زیری هم بوده دیکه این چند سال اخیر، سر به زیری اش از بین رفته

۲۶ حالا کم رنگ! ولی احساس میکنم اونم دیگه نیست🤐🤐🤐 من تهرانم

جدای از شوخی ان شاالله رزق و قسمت  ازدواجت با یه فرد خوب باشه گلم.....منم ۲۵ سالمه چی میخونی؟