2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهرتون باشم

986 بازدید | 53 پست

از وقتی اومدم اینجا احساس میکنم بهترین جایگاه دنیا شوهر یه سری از نی نی سایتیا بودنه :)))

فکر کن میری ۱۴ سالگی میگیری طرفو، هم عروسک جنسی داری، هم کارای خونه رو برات میکنه، بهت میرسه، عصبانی بشی کتکش میزنی، یه کم بزرگتر شد برات تولید مثل میکنه

بعد میفرستیش سرکار، کارتشو میگیری که حقوقشم بیاد دستت، اگه پولشو خواست کتکش میزنی و...

واقعا حال میده دیگه. کارگر ۲۴ ساعته بی مزد و منت با خدمات جنسی.

خدایی خودتون از خودتون بدتون نمیاد تاپیک میزنید اینا رو از زندگیتون میگید؟ اینا واقعیه؟ اگه واقعیه چرا به خودتون نمیاید؟ چرا انقدر ضعیف و حقیرید؟ چی میخواید از زندگیتون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپییکتون هدف. قشنگی نداره!

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
خدا رو شکر یکی منو درک کرد اینجا :)))

گاهی از این تاپیکا گریه م میگیره.گاهی عصبانی میشم..ولی متاسفانه کاری نمیشه کرد واقعیت زندگی خیلی از زنای ایرانیه 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌