2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهرتون باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 53 پست

چیکار میتونن بکنن اونی ک از ۱۴سالگی شوهر داده شده ب نظرت حق انتخاب داره یا امیدی ب خونه باباش نداشته باشه باید کجا بره یا اگه سر کار نره بهش خرجی نده باید از کی پول بگیره قرض بگیره اینایی ک این بلا ها سرشون میاد ن حقیرن ن بی عرضه فقط پشت بانه ندارن هیچ جایی واسه رفتن ندارن وگرنه خودشون بلدن برن خودشون این زندگی رو نمیخوان مجبورن چون انقد مرفع نیستن ک برن مستقل زندگی کنن یا حتی اجازشو ندارن.

گاهی از این تاپیکا گریه م میگیره.گاهی عصبانی میشم..ولی متاسفانه کاری نمیشه کرد واقعیت زندگی خیلی از ...

من بیشتر عصبانی میشم

ببین تا یه جایی تاثیر محیطه

از یه جایی به بعد خود فرد باید زندگیشو تغییر بده

همه چی رو که نمیشه انداخت گردن بقیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیالت راحت الان ای چهارده ساله اینقد بلدن شوهرا فقط بهشون میگن چشم خودشون  خیلی بلدن زمان قدیم ...

بله زمان قدیم نیست ولی چندسال دیگه عین چی پشیمون میشن .هرچیزی زمان خودش داره تو زمان خودش انجام نشه لذت نداره 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

هیچ دختر چهارده ساله ای اگر پررو هم هست حقش نیست در این سن مزدوج بشه.

ما دخترا اطرافمان از ۱۲ سالگی فکر شوهرن دیگه خانواده مجبورن دوست میشن ول نمیکنن تا خانواده ها راصی شن وگرنه ازدواجشون زوری نیست خودشون میخوان 

چیکار میتونن بکنن اونی ک از ۱۴سالگی شوهر داده شده ب نظرت حق انتخاب داره یا امیدی ب خونه باباش نداشته ...

حداقل خوبه تشویق نمیکنید به کودک همسری شما قابا احترامی 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

چرا عزیزم حالت چیه مگه؟ این چه آرزوییه آخه خدا نکنه

الان با۲۱سال سن تو ی زابطه عشقی گیر کنی چشت ب گوشی خشک شه تا ی پیام بده کسیکه ب قصد ازدواج جلو اومد باکلیییی اصرار منو عاشق خوذش کرد الان میگه قصدش ازدواج نیس

از ی طرف دلم گیرررره دیوانه وار دوسش دارم از ی طرف کنار اومدن با ای وضعیت سخته

افسردگی هم دارم زیر فشار دارم لههههه میشم بخدا😭😭😭

همش چند دیقه یبار میزنم زیرگریه😭😭😭😭

چیکار میتونن بکنن اونی ک از ۱۴سالگی شوهر داده شده ب نظرت حق انتخاب داره یا امیدی ب خونه باباش نداشته ...

عزیزم خیلی از ازدواج های توی این سن متاسفانه با میل و رغبت خود بچه اتفاق میفته و همش هم اجباری نیست!

بعد از ازدواج زمانی که عقل رس شد، اگر شانسش زده بود و از اتفاق همسر خوبی داشت، همون طور زندگیش رو بسازه

اگر نداشت هم جدا بشه. اگر آدم یه اشتباهی میکنه باید جبرانش کنه نه این که به خاطر یک اشتباه تا آخر عمر تو بدبختی دست و پا بزنه.

موارد دیگه مثل تحقیر در رابطه و کتک خوردن و ... فقط مختص کودک همسری نیست... خیلی ها توی این سایت ادعای همچین زندگی هایی رو دارن که سنشونم کم نیست که آدم بگه کودکن یا مجبور

البته بلانسبت خیلیامون همگی اینقدرتوسری خورواحمق نیستیم 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
ما دخترا اطرافمان از ۱۲ سالگی فکر شوهرن دیگه خانواده مجبورن دوست میشن ول نمیکنن تا خانواده ها راصی ش ...

دقیقا مسئله همینه دیگه

بچه بی عقل

خانواده بی عقل

قانون از هر دوی این ها بی عقل تر

حداقل خوبه تشویق نمیکنید به کودک همسری شما قابا احترامی 

سخته همه چی سخته بخدا خیلی ها بدبختن خیلی ها راه چاره ندارن خیلی ها دارن با زجر زندگی میکنن و هیچ راهی وجود ندارع بجز اینکه تحمل کنن یارو ۲تا بچه داره کجا راش میدم بره با دوتا بچه بچه هاشم بزارن بره آینده دو انسان رو خراب کرده پس مجبوره خودشو تباه کنه همین 

بله خانم قطعا❤ و خدا رو شکر

🌹🌹🌼🌸🌷

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

ما تو فامیل داشتیم ۱۴سالگی ازدواج کرد الان۳۵سالشه.یه پسر۱۷ساله داره.جداشد .افسردگی و بیماری اعصاب گرفته بود تو ازدواجش .بعد جدایی مستقل شد رفت سرکار.با پسرش زندگی میکنه.قرصای اعصابشو کنار گذاشت و حالش خیلی بهتره.همه بهش میگفتن دیگه بچه داری سنی ازت گذشته بشین سر زندگیت و فلان.اما اون قوی بود و مصمم پای جداشدن موند.ادم تا خودش نخواد زندگیش تغییر نمیکنه.این یه مثال بود فقط

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌