2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهرتون باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 53 پست
ما تو فامیل داشتیم ۱۴سالگی ازدواج کرد الان۳۵سالشه.یه پسر۱۷ساله داره.جداشد .افسردگی و بیماری اعصاب گر ...

دقیقا همینه 

فرد باید خودش بخواد

۱۴ سالگی نمیفهمه، ۳۰ سالگی که باید بفهمه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی از ازدواج های توی این سن متاسفانه با میل و رغبت خود بچه اتفاق میفته و همش هم اجباری نیست! ...

درسه ولی خیلی ها هستن مجبورن من خودم ۱۵سالم بود با زور پدرم شوهر کردم ۲بار خودکشی کردم بی فایده بود ۴سال زجر کشیدم با بدبختی با بیچارگی تا وقتی داداشم بزرگ شد دیگه اومدم خونه پدرم کتک خوردم حرف شنیدم تهمت شنیدم ولی پشتم از داداشم پر بود حداقل خوب من پشتم از داداشم پر بود راحت شدم اونایی ک داداششون مث بابای منن چی اونایی ک پدر مادر ندارن چی اونایی ک گیر بچه هاشون میفتن چیکار کنن 

درسه ولی خیلی ها هستن مجبورن من خودم ۱۵سالم بود با زور پدرم شوهر کردم ۲بار خودکشی کردم بی فایده بود ...

هر چیزی چاره داره به جز مرگ

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
درسه ولی خیلی ها هستن مجبورن من خودم ۱۵سالم بود با زور پدرم شوهر کردم ۲بار خودکشی کردم بی فایده بود ...

اونا خودشون دارن 

پشتشون به خودشون گرمه

چرا دنبال این باید باشن که یه کس دیگه ای اونم با جنسیت دیگه ای حمایتشون کنه؟

خودشون مهمن

خودشون قوی هستن

خودشون پشت خودشونن و از همه مهم تر خدا پشتشونه

هیچ پشتوانه ای از خدا بزرگتر و قوی تر نیست.

ما تو فامیل داشتیم ۱۴سالگی ازدواج کرد الان۳۵سالشه.یه پسر۱۷ساله داره.جداشد .افسردگی و بیماری اعصاب گر ...

عزیزم اون مق مستقل شدن داره منی ک اجازه ندارم تا ۵ غروب بیشتر بیرون بمون چی منی ک هنوز ۲۳سالمه بچه هم ندارم چی اگه اسم مستقل شدن بیارم مونم ریختس 

اونا خودشون دارن  پشتشون به خودشون گرمه چرا دنبال این باید باشن که یه کس دیگه ای اونم با جنسی ...

درسته ولی وقتی جایی رو نداشته باشی وقتی پول نداشته باشی وقتی کار نداشته باشی خودتم ب درد خودت نمیخوری شک نکن 

کاری برای حلش کردی ؟ یا هی میشینی غصه میخوری میگی من افسردگی دارم؟

پدرو مادرم مبدونن اما پول نمیدن برم مشاوره یا دکتر خودشون از همهههه بیشتر اذیتم میکنن

جرئت خودکشی ندارم 😞

عزیزم اون مق مستقل شدن داره منی ک اجازه ندارم تا ۵ غروب بیشتر بیرون بمون چی منی ک هنوز ۲۳سالمه بچه ه ...

نه فکر کردی راحت مستقل شد ؟جلو همه وایساد کلی حرف شنید ولی جلوشون وایساد.اتفاقا بچه نباشه راحت تره ادم .تا همون ۵غروب کار کن.از هیچ فرصتی نگذر.زندگی سخته بی رحمه باید جنگید.هیچ کاری نکنی که چیزی عوض نمیشه عزیزم

عزیزم بنظرم تواین سایت خیلی خوبه مشکلای هموببینیم وبفهمیم هیچ کسی بدون مشکل نیست زندگیش ومطعنم همه مشکل دارن توزندگی بایدمشکلات دیگرانومیبینیدتوزندگیتون بشه تجربه خداروشکرکنیدکه مشکلتون کوچکتره وقت براش بزاریدکه حل بشه وچقدشیرینه زندگیت حتی خودت نمیدونی بعضیاحسرت ژچزندگیتومیخورن میگن کاش مشکل من مث مشکل شمابودبایدتوقعات روکم کرد

هر چیزی چاره داره به جز مرگ

ببین من فقط چون خوشگل بودم خیالم راحت بود جدا شم زودی شوهر میکنم میرم و خانوادم اذیتم نمیکنن چون اگه با این شرایط میموندم زندونی بودم تو خونه دقیق حرف خودمم شد از بین خواستگار هم یکیو انتخاب کردم یک ماه بعد طلاقم جواب اوکی رو دادم 

ببین من فقط چون خوشگل بودم خیالم راحت بود جدا شم زودی شوهر میکنم میرم و خانوادم اذیتم نمیکنن چون اگه ...

خب دیگه هیچ برنامه و هدفی نداری به جز ازدواج؟ارزویی که بهش برسی؟الان زندگیت چطوره؟