2777
2789

من ١٢ساله ازدواج كردم شوهرم به نظروسليقه خودش منوانتخاب كرد واينم بگم قبلايه ازدواج ناموفق داشته،من حدود٦سال بچه دا شوهرم خيلي بهم خيانت ميكردولي من فقط توپياماش ميديدم دعواميكردم گريه ميكردم هيچ اهميتي نداشت فقط عذرخواهي ميكردوميگفت آخرين بارم بودشيطان گولم زدمنم خل هم باورم ميشدالان پسرم٦سالشه تواينشش سال انگارمن خواب بودم 😔اصلافكرش هم نميكردم كه اين كاروميكنه،ماقبلاشمال زندگي ميكرديم شوهرم شماليه،چندماه پيش برايه كاررفت شمال تنهارفت وبرگشت،تاامروزعصرتوگوشيش رفتم توپياماديدم يه اسم سيوكرده خرمارب😕ديدم ساعت يازده ونيم شب پيام داده خوابي چراجواب نميدي اون طرف هم گفت تااومدم جواب بدم قطع كردي شوهرمن گفته بودبياواتساپ،عكس منوديدي پروفايلم ،اومدم شمال اون طرف گفت باعينك گرفتي چرا،طرف گفت توقراربودتوواتساپ عكس بفرستي چرانفرستادي گفت نيم ساعت ديگه بهت زنگ ميزنم شوهرم گفت نه اس بده طرف گفت نكنه زنت پيشت هست،يه مشت چرت وپرت بدردنخورديگه،به هم ريختم طوري كه شوهرم متوجه شد هرچي گفت چته گفتم هيچي ميخوام به روش نيارم تايه فكراساسي كنم چون تواين ١٢سال باهمه مشكلات جنگيدمو قهرنرفتم الان يه بچه دارم دلم نميخوادبرم قهربعددوباره برگردم يابايدبمونم ياكلابرم😣

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بشین با جدیت باهاش حرف بزن، یکم جدی باش نه با دادوبیداد، با جدیت و قاطع ازش توضیح بخواه و حرفت رو رک و راست براش بگو چیزی ازش پنهون نکن و نذار پنهون کنه، بنظرم داری سر خودت رو گول میزنی آبجی من! اگه میخوای آرامش بدست بیاری باید برای داشتنش بجنگی

عزیزم سردی زیاد بهش بده بخوره اصلا نزار گرمی مصرف کنه

عزیزم ربطی به سردی نداره اینجور مردا کرم دارن حتی با خرف زدن با خانومای مختلفم ارضا میشن ارضای روحی 

اون روح کثیفشون دراد الهی

این انصاف نیست یک بار به دنیا بیای اما بارها و بارها بمیری💔 خدایا نظری  کن سخت بهت احتیاج دارم.... 

عزیزم واتش هک کن 

برنامه واتس وب اسکن نصب کن واتش هک کن هرموقع انلاین شد توهم انلاین شو ببین چی میفرستن رابطشون در چه حده 

این انصاف نیست یک بار به دنیا بیای اما بارها و بارها بمیری💔 خدایا نظری  کن سخت بهت احتیاج دارم....