2777
2789
عنوان

دیشب سالگرد ازدواجون بود😢

| مشاهده متن کامل بحث + 8407 بازدید | 189 پست
الهییییییییی عزیزم واقعا چه خانومای خوب و به فکری هستین خدا هدایتشون کنه

همیشه فکر میکردم فقط شوهر من هستشکه کارای خارق العاده انجام میده اینجا که اومدم دیدم همه شوهرا لنگه همن  

اونا که بلند شدن برادرشوهرم گف خب عکس بگیریم با میز دیگه.هی طفلک میزو مرتب میکرد.ک بهم نخوره تزئینش.منم گفتم کیک ک هست حالا بعدا ک برگشتین از پارک میگیریم.

بعد مهمونای دیگه هم یکی یکی با همینا رفتن

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی خاک دو عالم بر سر بی لیاقتش.....................خاااااااااااااااااک

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اونا که بلند شدن برادرشوهرم گف خب عکس بگیریم با میز دیگه.هی طفلک میزو مرتب میکرد.ک بهم نخوره تزئینش. ...

چند نفر دعوت بودن 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

من تنهاموندم با میز و کیک وباندی که فقط۳۰۰کرایه داده بودم.برا باند.

بعدم نشستم ب زور کیک رو خوردم با بچهام و یکی از جاریام که شوهرم اونم رفت باشگاه..بقیشم ریختم سطل اشعال

جلو تنها جاریم که موند خونمون تا شوهرش برگرده .هیچی نگفتم.دوازده شب دوتا داداش برگشتن.شوهرم خوش و خرم درو باز کرد گفت‌ یه شربت بیار کا هلاکیم.کیک کوووو 

اومد آشپزخونه دید ظرف کیک تو سینک 

من تنهاموندم با میز و کیک وباندی که فقط۳۰۰کرایه داده بودم.برا باند. بعدم نشستم ب زور کیک رو خوردم ب ...

چرا مهمونا که میخواستن برن کیک رو ندادی بهشون

خیلی زشت بود که همون طور کیک رو نگه داشتی

خب فوری برش میزدی

اخ الهی . کاملا حس اون لحظه که کیک میخوردی درک کردم . بمیرم برات 

باهاش سر سنگین باش بفهمه دل شکوندن چقدر بده

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

مشخصه شوهرتو خانواده ش آدم حساب نمیکردن که نمی‌فهمه آدم ک همسر و خانواده داره روز تولدش جایی قول و قرار نمیذاره مشخصه بدبخت نمیدونه سورپرایز تولد یعنی چی 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بعد گفتم فریزر یخ نداره که شربت درست کنم.چای بزارم.

جلو اونا هیچی نگفتم.ولی داشتم‌میترکیدم.

خودشوهرم اومد لیوان و جای و هما چی برد و نشستن جوکر دیدن