2777
2789
عنوان

دیشب سالگرد ازدواجون بود😢

| مشاهده متن کامل بحث + 8407 بازدید | 189 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زن نیستی اگه تا آدم نشد و صدبار نگفت بی لیاقتی منو ببخش تو مناسبت ها حتی یه تبریک هم بهش بگی

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
بیلیاقتی شوهرت نمودار صعودیه خسته نباشی عزیزدلم حتما خیلی زحمت کشیده بودی

مثل شوهر من پارسال براش جشن تولد گرفتم اینقدر اخم کرد جلوی همه عنق بازی درآورد دیگه پشت دستمو داغ کردم برای این بشر من کاری انجام بدم😒😒😒😒

بعد فک کنین بچها میزو بهم زدن هرکی کار دوس داشت کرد.یهو ب برادرشوهرم زنگ زدن که شماها چرا نمیاین‌نفر کم داریم برا بازیمون.شوهرم بیشتر بغ کرد.بعد جو سنگین شد.بجان خودم بقران اگر دروغ بگم.

من گفتم ب برادرشوهر و شوهرم.اگر میخاین برین‌خب برین.

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
توعمرم شوهرم سوپرایز نکردم ول کن بابا پرو میشن

کلا همیشه از سورپرایز نکردنم سورپرایز میشه بنده خدا

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

چه جو بدی بود

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
مثل شوهر من پارسال براش جشن تولد گرفتم اینقدر اخم کرد جلوی همه عنق بازی درآورد دیگه پشت دستمو داغ کر ...

الهییییییییی عزیزم واقعا چه خانومای خوب و به فکری هستین

خدا هدایتشون کنه

❤️🤍PEGAH🤍❤️
شوهرم برگشته وسط خونه بهم میگه میبینی؟دارن زنگ میزنن.چرا باهام هماهنگ نکردی.

راست گفته همسرت

کلا اکثر آقایون ازین چیزایی که برا خانم ها سورپرابر هست خوش شون نمیاد

باید باهاش هماهنگ میکردی خب هرکس ممکنه برنامه ای داسته باشه یا اصلا حال و حوصله مهمونی نداشته باشه

خب ادامش

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰