2777
2789
عنوان

دیشب سالگرد ازدواجون بود😢

| مشاهده متن کامل بحث + 8407 بازدید | 189 پست
الان قهری باهاش؟میگفتی دوستات واجبن یا من؟توام همینکارو باهاش بکن یروز ک خواست برین بیرون بگو هماهنگ ...

اره سرسنگینم

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
الان قهری باهاش؟میگفتی دوستات واجبن یا من؟توام همینکارو باهاش بکن یروز ک خواست برین بیرون بگو هماهنگ ...

کلا دیشب زهرمارمون کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین عزیزم بنظرم اشتباه از خودت بوده . چرا ما خانما نمی‌تونیم قبول کنیم که مردا مثل ما نیستن ؟ درسته تو زحمت کشیدی اونم حداقل کاری که میتونین بکنه این بود که خوشحال بشه . ولی بخدا اون با فوتبالش بیشتر حال میکرد تا یه سورپرایز فوق العاده !!! حتی دادش خودمم از این کارا ببینه میگه ایششش . بنظر اونا سالگرد و تولد و این چیزا همش سوسول بازیه . تو هم سعی کن بیشتر سیاست به خرج بدی و اخلاق شوهرتو بفهمی .مثلاً وقتی شوهرت اومد و خوشحال نشد تو می‌تونستی با خنده بگی عههه نگا چه اخمی هم کرده پاشو کیکو ببریم بخوریم بعد برو .هم مجلستو حفظ میکردی هم انقد خودتو ناراحت نمی‌کردی . ساده بگیر عزیزم . واقعا اون مهمونی بیچاره چقد با ناراحتی رفتن آخه خیلی زشته . یا حداقل کیک میذاشتی میموند بعدا خودتون یا شوهرت میخورد آخه چکاریه خواهر من .؟ توصیه آخر : زیاد حساس نباش لطفاً ‌.

تو اولای تاپیک گفتم دوتا دارم

عجب😐صبر ایوب داری پس 

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
ببین عزیزم بنظرم اشتباه از خودت بوده . چرا ما خانما نمی‌تونیم قبول کنیم که مردا مثل ما نیستن ؟ درسته ...

من اصن حساس نیستم ‌و گرنه انقد باهاش نمیساختم‌.نمیشه که همه چی باب میل مردا باشه.ما فقط اونارو درک کنیم.اونا نباید ی بار مارو درک کنن؟کسی تومهمونی از من ناراحت نشد.همه‌از شوهرم و برخوردش ناراحت شدن.

خب چرا دست دست میکنی جدا شو دیگ

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
ببین عزیزم بنظرم اشتباه از خودت بوده . چرا ما خانما نمی‌تونیم قبول کنیم که مردا مثل ما نیستن ؟ درسته ...

چرا همیشه حق با آقایونه؟چرا فکر میکنیم مردها آدم آهنی ان و بویی از عشق و محبت نبردن؟خیر عزیزم اینها نتیجه تربیت غلط ما پدر و مادرهاست که همیشه هم برای توجیه میگیم مرده دیگه این چیزا حالیش نیست....اتفاقا هست 

مردی که اولویت اولش و خوشی زندگیش دوستاش و فوتبال باشه مشکل داره نه این خانم...