2777
2789
عنوان

دیشب سالگرد ازدواجون بود😢

8407 بازدید | 189 پست

منو شوهرم یا سری مشکلات داشتیم رفتیم چنتا مشاوره و باهم ارف زدیم گف من ادم‌میشم قول میدم دیکه‌ ناراحتت نکنم و......

دیشب فامیلشون دعوت کردم رفتم باند کرایه کردم کیک خریدم به شوهرمم زنگ زدم الکی ک دیر تر بیاد‌.اما اون برای اومدن عجله داشت.گف میخام بیام خونه لباس بردارم برم‌ پیش دوستام پارک.فوتبال بازی کنم.پول دادیم برا زمینش.ساعتیه.

من 🤕🤕🤕🤕تک‌تک ب کل فامیلشون زنگ زده بودم همه رو کشوندم خونمون.من خودم کسی ندارم تو این شهر.گفتم‌ سه چارروزی هست بهتر شده جو خونه مون.بزار ب این صورت ازش تشکر کنم.که رفتارش عوص شده.

عاقاااا ایشون تشریف آوردن و برادرشوهرام‌پشت در قائم شده بودن بادکنک ترکوندن و اینا اهنگ گذاشتن شروع کردن رقصیدن‌ .بقران قسم شوهرم‌اومد خونه شوکه شد.

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

پسرخاله شوهرم‌هرچی گف بیا وسط حامد برقص.بخدا شوهرم نشست رو زمین.گف کمردرد دارم نمتونم برقصم.حتی جواب سلامم نداد بهم

این داستان همسر بی لیاقت 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

نکنید دیگه خواهر من 

اخه تا یکی دوروز خوب شد چرا از خودتون بیخود میشید ؟ 

سورپرایز چیه دیگه ؟ 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

اومد نشست سرشم بلند نکرد.مهمونا هم فهمیدن.

انقد حس بدی داشتم که دلم میخاس بمیرم.بخاطر من همه از کار و مغازه شون زده بودن اومده بودن.