2777
2789

از همسرم جدا شدم همسر سابقمم تازه فوت شده حضانت بچم و کل خرج و مخارجش دست منه

پدرم کارگره وضع مالیش خوب نیست

بچم تو یه خونه نم زده که بوی فاضلاب آدمو خفه میکنه داره زندگی میکنه برنج هندی داغون میخوره بچه گوشت که دو هفته یبارم نمیبینه اگه گوشت بپزه مادرم یه بال و گردن میپزه که به هیچکس نمیرسه من توقعی ازشون ندارم که خرج من و بچمو بدن ولی اجازه بدن کار کنم تا خرج بچمو بدم تو دیوار یکی پرستار بچه میخواست باهاش حرف زدم گفت بچه خودتم بیار حواست به بچه هام باشه ناهارم مختصر دریت کن حقوق خوبی میداد

با مادرم حرف زدم گفت برو شبش که پدرم آمد ناراحت شد با لگد محکم زد به کمرم بقران کمرم فلج شده نمیدونم مهره کمرم شکسته چی شده نه میتونم راه برم نه میتونم بشینم کمرم خیلی درد میکنه خیلی گریه کردم نفرینش کردم خیلی زندگی گل م بلبلی ساخته واسمون که اجازه کار کردن هم نمیده هیچ وقت از پدر داشتن خیر ندیدم 😭

کمرم خیلی درد میکنه بچه کوچیک هم دارم. بقران دارم میمیرم راهی سراغ ندارید واسه خوب شدن کمرم ؟

خوب تحملی داری بخدا

من کسی کتکم بزنه نگا نمیکنم کیه خودمم حمله میکنم بهش چ بابام باشه چ شوهر چ بچه

تو هرچقدم کتکت بزنه باید بری سرکار

فعلا شیاف بذار نداری؟

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ناراحت شدم برات امیدوارم خدا یه در خوبی برات باز کنه

واسه کمرت ژل ضد درد بگیر ماساژ بده

شیاف دیکلوفناک یا قرض ایبوپروفن بخور

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

خب تو مطلقه ای نیازی ب اجازه پدر نداری ک

پولی مهریه ای چیزی نداری ی اتاق اجاره کنی کارکنی؟

میتونی کار کنی درس بخونی کلی برنامه میتونی بریزی

از شرایط ک داری ب نحو احسنت استفاده کن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

کمرتو ول کن

ببین پرستار تمام وقت نمیخوان فرار کن از اون خونه

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یعنی چی الان شرایط اقتصادی بده یه نفر نمیرسونه زمانی که منم میخواستم کار کنم بابام اجازه نمیداد اما منم نمیتونستم اجازه بدم بخاطر من بیشتر کار کنه پس مجبور شد قبول کنه هرچند الآنم بخاطر خستگیام بازم راضی نیست

روح همسرت شاد

رفتار پدرتون غیر انسانیه فردا برو بهداشت محل اگه پزشک دارند

همسرتون بیمه یا ملکی نداشت که شما فرزندتون آواره نشید؟

نهایت برید تحت پوشش کمیته یا بهزیستی مستقل شین برید سرکار ادامه این وضع فاجعه اس

آسان گذرانید جهانِ گذران را...