2777
2789
عنوان

همونیم ک اومده بودم قهر خونه بابام میخوام طلاق بگیرم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2285 بازدید | 103 پست

بهش بگو بیا توافق کنیم این طوری بهتره مهربتو نصف کن در قبالش پول بگیر تموم کن 

بگو یهو مادرت ناراحت میشه اگه دیر طلاقم بدی پس توافقی تموم کنیم حاج خانم راحت بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلیون و سیگار میکشه دوستای بدی داره  چند بارم تو ماشینش شربت تریاک پیدا کردم

حرفی ندارم واقعا خودتو بکش...🙂😐

تموم میشه این درد ...  صبح میشه این شب ... صبر داشته باش🥲❤
نمیدونم مهریه اشو بذاره اجرا.بالاخره رو گردنشه باید بده.به نظرم با وکیلی چیزی صحبت کنن

نه دیگه از این خبرا نیست. اقساط میکنن اونم خیلی کم هزارتا راه دررو داره. از اونور شوهرش به راحتی عدم تمکین میگیره میره مجدد ازدواج میکنه ایشونم طلاق نمیده. الانم که کلی باید هزینه کرد آخرشم هیچی به هیچی. 

منو انگار زندانی کرده خونه بابامم با جنگ و دعوا میام نمیزاره ادامه تحصیل بدم  تنهایی حتی تا د ...

شکاک هم هست؟ 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

قلیون و سیگار میکشه دوستای بدی داره  چند بارم تو ماشینش شربت تریاک پیدا کردم

اوووو تموم کن بره پس. اگه مهریه میخوای باید برگردی سر خونه ات وگرنه توافقی بدون مهریه جدا شو 

ولی به نظرم مهریتو بگیر وقتی برگشتی سرت جلو خانوادت نیوفته زمین

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰