2777
2789
عنوان

همونیم ک اومده بودم قهر خونه بابام میخوام طلاق بگیرم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2276 بازدید | 103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم از من به نصیحت.سنت پایینه کم تجربه ای میدونم.حالا ک خانواده ت پشتتن کوتاه نیا بگو باشه طل ...

من دیگه بهش پیام و زنگ نمیزنم اما اون هردفعه ک پیام میده بجای اینکه دل منو نرم کنه همش یه چیزی میگه بد تر میشه

من دیگه بهش پیام و زنگ نمیزنم اما اون هردفعه ک پیام میده بجای اینکه دل منو نرم کنه همش یه چیزی میگه ...

میبینه بهش محل نمیکنی سر لج میفته. یه سری وقتی میبینن اوضاع خرابه به جای درست کردن اوضاع بیشتر لج میکنن. 

تاپیک قبلمو ببین لطفا

خوندم 

اگه شوهرت تو چیزای دیگه خوبه.... دو راه داری 

یا فقط مهریتو بذاری اجرا که یکم ادب بشه (البته باید بری خونه خودت تا عدم تمکین نخوری)  

یا مفتی برگردی خونت 

اما اگر اخلاق شوهرت کلا بده طلاق بگیر وگرنه این چیز زیاد مهمی نیست که بخوای بخاطرش طلاق بگیری چند سال دیگه مادرش میمیره راحت میشی

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من خودم تا لبه پرتگاه رفتم و خاستم طلاق بگیرم اما از اخر شوهرم با مادرش و خواهرش دعوا کرد و الانم اصلا اونا کار ب کار زندگیمون ندارن. تازه من طلاق توافقی میخاستم بدون مهریه و هیچی . اگ واقعن توروبخاد ی حرکتی میزنه

تموم میشه این درد ...  صبح میشه این شب ... صبر داشته باش🥲❤
از قانون خبر ندارید بنده خدارو اسیر میکنید؟ اگه طلاقش نده و عدم تمکین بگیره به راحتی میتونه زن بگیره ...

نمیدونم مهریه اشو بذاره اجرا.بالاخره رو گردنشه باید بده.به نظرم با وکیلی چیزی صحبت کنن

خوندم  اگه شوهرت تو چیزای دیگه خوبه.... دو راه داری  یا فقط مهریتو بذاری اجرا که یکم ادب ...

منو انگار زندانی کرده خونه بابامم با جنگ و دعوا میام

نمیزاره ادامه تحصیل بدم 

تنهایی حتی تا دم در خونه برم 

با دوستام باشم 

عزیزم میدونم سخته احساساتت یکم اذیتت میکنن . اما ب اون خوشبختی بعدش فکر کن . ب ی همسر بهتر و با ی خانواده با شعور تر. حاضری کنارش باشی ولی هرروز دلت بجوشه بخاطر کارای شوهرت یا خانوادش ؟

تموم میشه این درد ...  صبح میشه این شب ... صبر داشته باش🥲❤