2777
2789
عنوان

همونیم ک اومده بودم قهر خونه بابام میخوام طلاق بگیرم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2285 بازدید | 103 پست
خوشش بیاد خودش میاد، بزور خودتو نگه ندار کنارش

😂😂😂شعر یبوست دفع کنه. ببخشیدا

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی الکی الکی زندگیتو خراب نکن من  شب خاستگاری به شوهرم  گفتم من شهر غریب نمیام برا زندگی بیا فلان شهر چون بیشتر خانوادهامون اون شهرن فقط پدرو مادرشوهرم این شهرن که الان زندگی میکنیم شوهرمم گفت ۴ ...  ۵ سال نمیتونم چون کشاورزی دارم ومن قبول کردم الان ده سال بیشتره اینجا ساکنیم سختمم هست مجبورم میسازم چون شوهرم کشاورزی پسته داره ۲۰ ساله زحمت کشیده برا این زمینا اگه بریم شهر دیگه زمینهام محصولاتمون  داغون میشن با پدر مادرشم همسایه ایم ویه پدر مادری که خیلی دخالت میکنن پرتوقع وبه همه کار ادم کار دارن اصلا یه جوری ولی من بیخیالشون شدم دیگه به حرفشون نیستم اوایل چرا اذیت میشدم خیلییی دیگه الان بی اهمیت به حرفا وکاراشون 

به نظر من اگ شوهرت خوبه دوسش داری زندگیتو خراب نکن الکی  شمام برو سر خونه زندگیت با اونا زیاد قاطی نشو که آزارت بدن ان شاء الله با سیاست کم کم نرمش کن وبرید یه خونه بخرید وجدا بشید  با سیاست وزبون نرم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
قلیون و سیگار میکشه دوستای بدی داره  چند بارم تو ماشینش شربت تریاک پیدا کردم

😑😑😑😑 اح فکر کردم خوبه همدیگه رو دوست دارید مشکلتون فقط جدا شدن از خانوادشه

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
شوهرم خوب نیس فقط خانوادش براش مهمن من نه

ان شاء الله هر چه صلاحته پیش بیاد 

ناامید شدم پس اگه لج کنه نمیتونم طلاق بگیرم

ناامید نشو نهایت اینه بره اقدام کنه برای عدم تمکین شما بگی خونه مستقل بگیره برمیگردم نمیتونم با مادرش بمونم. حالا یا مجبوره خونه مستقل بگیره یا یه کاری کنه اونوقت دست اون بسته میشه. عدم تمکین به راحتی نیست. هم باید قرص و محکم رفتار کنی هم یکم نرمش. اگه جدایی هم باشه با توافق باشه خیلی بهتره.

بگو مگه من عقدت کردم‌که طلاقت بدم؟ مهریه  موکامل میگیرم بعد میتونی طلاقم بدی  اره اینجوریاس داداژ

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

گلم توی عصبانیت تصمیم نگیرید به نظرم فعلا یه مدت بمون خونه پدرت و فعلا درخواست طلاق نده برای طلاق همیشه وقت هست یک ماهی صبر کن ببین بالاخره شوهرت چی میگه و میخاد چکار کنه شاید خدا کمک کرد درست شد و دست از این حرفاشو رفتاراش برداشت

تو این مورد ک گفته دست مادرمو ببوس و چرت و پرت واقعا هیچ چیز مهمتر از خودت و غرورت نیس باور کت تجربه دارم ک میگم من تو سن  ۱۴سالگی طلاق گرفتم بچه بودم و کلی بهم سخت گذشت و تو سن۱۸ دوباره ازدواج کردم همش از ترس برگشت ب اون روزا و طلاق... تمام این کارا رو چابلوسی و خودشیرینی و همه رو کردم ولی دیرم ک فقط خودم کوچیک میشم ب خودم اومدم و غرورمو حفظ کردم الان حالم خیلی بهتره هیچکسم نمیتونه بم زور بگه

مال و مالداریم دتم و میردم😁😌من لکم از دیار لرستان عزیزم😻از قومی مهربون و ساده  😎😌و ب لک بودنم افتخار میکنم 😍ی مامان کوچولوی شیطونم ک با دخترم باهم اتیش میسوزونیم رو کله شوهر گرام😁حقشه میخواست زن نگیره

منی گ واقعا الان همه ی اینا ب سرم اومده واقعا میدونم چیگار باید بکنی عزیزم هیچی نگو ب زندگیت ادامه بده پیامم بش نده زنگ نزن ب هیچ وجه خودش میاد باور کن ک خودش میاد

مال و مالداریم دتم و میردم😁😌من لکم از دیار لرستان عزیزم😻از قومی مهربون و ساده  😎😌و ب لک بودنم افتخار میکنم 😍ی مامان کوچولوی شیطونم ک با دخترم باهم اتیش میسوزونیم رو کله شوهر گرام😁حقشه میخواست زن نگیره