2777
2789
عنوان

فک نکنه اسکلم؟😕😂😶

510 بازدید | 54 پست

دبیرمون مَرده خب؟

بعدشم من تاحالا دبیرمرد نداشتم

خیلی خجالت می کشم

بعد امروز از من هی سوال می پرسید منم عییییین خنگاجواب میدادم غلط غولت درحالی که راحت بودن فقط هول شده بودم

حس عجیبی بهم دست داد فک نکنه اسکولم 😶😓💔

من خیلی فعالم انصافا

اصلا اونقدرررر اسکل بازی درآوردم امروز تو کلاس خودم بزور خندمو نگه داشته بودم😐😂😂😂😂

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوونه مگه؟:/

من ک اینطوری نمیشدم البته معلمای مدرسمون بیشتر زن بودن مرد کم داشتیم و اونام جوون نبودن سن بالا بودن

معلم کلاس بیرون مرد داشتم جوون یکی 

ولی خب اینجور مثل تو تر نمیزدم من عادی بودم😐😂

خدایا هوامو داشته باش
عب نداره مام ی استاده مرد داریم فک میکنه منو رفیقم اسکلیم خب ک چی؟بهت اهمیت نداشته باشه بااااو

جوووونز 

چشم هر چی زن جانی بگه من همونو گوش میدم😝😂🤣🤣

کاش می شد زندگی تکرار داشت...