2777
2789
عنوان

فک نکنه اسکلم؟😕😂😶

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 54 پست
اره از لحاظ سوتی و بی دست و پا بودن ک منم خیلی اسکلم😅

هه به من نمیرسی😏🤣🤣🤣🤣

ولی من همرو زدم جلو تو این زمینه سوتی دادن😶😂😂😂😂

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                
وای استاد ریاضی کنکور منم این حرکتو میزد 😭😂 وای  چون اون سال اخر خیلی اسکل شده بودم هی ب من ...

تا این جایی که من متوجه شدم اسکلی تو یه مرحله از زندگی طبیعیه پس😶😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپرس عزیزم اسون باشه ها 😂 من تا چسب زخم زدن بلدم

نه راحته عزیزم😂

اینکه راضی ای از شغلت؟

و اینکه نمیترسی اینقد خون و اینجورچیزا میبینی تو روحیت تاثیر بد نذاشته؟

و اینکه به طور کلی راضی ای؟:)

نه راحته عزیزم😂 اینکه راضی ای از شغلت؟ و اینکه نمیترسی اینقد خون و اینجورچیزا میبینی تو روحیت تاث ...

اره جونم خوبه من ک فعلا دانشجوام ولی از خون اوایل میترسیدم ک خودم باهاش مقابله کروم

لایک نکن جون دل♥️🙏
اره جونم خوبه من ک فعلا دانشجوام ولی از خون اوایل میترسیدم ک خودم باهاش مقابله کروم

آفرین عزیزم به ارادت ان شاءالله موفق های روز افزون تر 

دعاکن منم موفق بشم💚💫

تایپک اخرت قفل نمیکردی حدقل ببینیم کسی اهش گرفته تاوان داد یا ن

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
تایپک اخرت قفل نمیکردی حدقل ببینیم کسی اهش گرفته تاوان داد یا ن

یعنی چی؟

یعنی چی؟

خب بقیه میومدن تایید میکردن

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜