2777
2789
عنوان

فک نکنه اسکلم؟😕😂😶

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 54 پست

تنها نیستی 🤝

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

خب بقیه میومدن تایید میکردن

آها اونطوری😃

عزیزم اعصاب نمیزارن واسه آدم که گفتم باز یکی میاد ساز مخالفت میزنه

یبارم تاپیک میزنم بیان بگن تگت میکنم🌹❣

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم معلمم مرده همش از اول تا آخر کلاس داره نگام میکنه😐بعدم مثلا یه کارایی میکنه که منو اذیت کنه😑😂

کلا کرم داره همشم رو من خالی میکنه😂

من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها می‌نشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را می‌شکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍.     درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃.                                                                               از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜
😂😂😂😂بیخیال آجی بزار هر جور دلش خواس فک کنه

زشت آخه آبرو برام نمیمونه🤣🤣🤣

آها اونطوری😃 عزیزم اعصاب نمیزارن واسه آدم که گفتم باز یکی میاد ساز مخالفت میزنه یبارم تاپیک میزنم ...

باشه عزیزم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
منم معلمم مرده همش از اول تا آخر کلاس داره نگام میکنه😐بعدم مثلا یه کارایی میکنه که منو اذیت کنه😑😂 ...

وای من استرس میگیرم

وای من استرس میگیرم

من برام مهم نیست اینقد نگا کنه تا چشمش در بیاد😑😂

من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها می‌نشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را می‌شکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍.     درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃.                                                                               از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜